ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Κύπελλο Ελλάδας: Οι τρεις πρώτες μάχες για τα ημιτελικά


Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει την Τετάρτη (27/2) η αυλαία των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.
Στις 16:00 ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και παρά το γεγονός ότι στοχεύει πρωτίστως στο πρωτάθλημα και την... παραμονή του στη Super League, δεν μένει αδιάφορος στον θεσμό του Κυπέλλου. Εξάλλου, οι Χανιώτες έγραψαν ιστορία με την πρόκρισή τους στους «8» και θέλουν να συνεχίσουν να εκπλήσσουν. Οι Αρκάδες από την άλλη αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το παιχνίδι, παρά το πρόσφατο 3-0 του πρωταθλήματος, καθώς δεν το κρύβουν πως επιδιώκουν την διάκριση. Αλλαγές σε σχέση με τα ματς του πρωταθλήματος ετοιμάζουν και οι δύο προπονητές.

Στις 18:00 η Βέροια κοντράρεται με τον Πανθρακικό, αν και οι δύο μονομάχοι έχουν το μυαλό τους στο πρωτάθλημα και την προσπάθεια παραμονής. Ωστόσο και οι δύο έχουν φτάσει μέχρι τα προημιτελικά και δεν θέλουν να σταματήσουν εδώ την πορεία τους στο Κύπελλο. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο σίγουρα θα ξεκουράσουν κάποιους βασικούς παίκτες τους, γεγονός που ίσως αλλάξει κάπως τις ισορροπίες.

Στις 20:00 ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο πιο δυνατό παιχνίδι της φάσης. Οι Γιαννιώτες διανύουν περίοδο φόρμας και χτυπούν την πόρτα των... πλέι οφ, ωστόσο γνωρίζουν πως έχουν καλή παράδοση στο Κύπελλο και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, κάνοντας το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν τη σταθερότητα και τη διάρκεια στην απόδοσή τους στην εποχή Μίτσελ, ενώ φυσικά στόχος τους είναι η νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στο νταμπλ.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Thanks fοr аny other excellent article.
Where else may anyone get that type of info in such а perfect wаy of writing?
I've a presentation subsequent week, and I'm on thе search for suсh information.



Also viѕit my рagе :: Read More On this page

Ανώνυμος είπε...

Πραγματι καταπληκτικη ενημερωση, το μονο site που μπορεσα να βρω βα γραφει κ για τους 3 αγωνες ωρα κτλ

γι αυτο κ το google το βγαζει πανω πανω εκει που πρεπει :)

Δημοφιλείς αναρτήσεις