ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με το νεκρό μπάτλερ στη πισίνα!!!



Σε κινηματογραφικό θρίλερ παραπέμπει το στυγερό έγκλημα που αποκαλύφθηκε στην πισίνα της βίλας του επιχειρηματία Σαραφίδη, στους Ελαιώνες της Πυλαίας Θεσσαλονίκης. Ο 25χρονος μπάτλερ, που εντοπίστηκε νεκρός από τον οδηγό της οικογένειας, σύμφωνα με την...
ιατροδικαστική εξέταση έπεσε θύμα στραγγαλισμού, ενώ εντοπίστηκαν και αμυχές πίσω από τους λοβούς των αφτιών του. Μάλιστα το κεφάλι και το μεγαλύτερο μέρος από το άψυχο σώμα του άτυχου υπηρέτη βρίσκονταν μέσα στο νερό της πισίνας.
Ο αλλοδαπός από τη Σρι Λάνκα, που εργαζόταν στην έπαυλη τα τελευταία περίπου δυόμισι χρόνια, ήταν μόνος του στη μονοκατοικία. Η μητέρα του, που εργαζόταν ως μαγείρισσα, είχε φύγει για ταξίδι στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή, ενώ η οικογένεια Σαραφίδη έλειπε εδώ και περίπου μία εβδομάδα σε επαγγελματικό ταξίδι στη Γερμανία.
Κατά την «αυτοψία» στη μονοκατοικία δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης, αναστάτωση του χώρου ή αφαίρεση αντικειμένων κι έτσι αποκλείστηκε το ενδεχόμενο το κίνητρο του δράστη ή των δραστών να ήταν η ληστεία. Οι συνθήκες του θανάτου αλλά και το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα γεννούν πολλά ερωτήματα στην αστυνομία που συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη. Χθες επέστρεψαν άρον-άρον από τα ταξίδια τους τόσο η μητέρα του όσο και η οικογένεια Σαραφίδη προκειμένου να βοηθήσουν στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Espressonews.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις