ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Παρελθόν από την ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ο Τερζής! Διάδοχός του ο Καρασαββίδης!!!

Παρελθόν από την ομάδα της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ αποτελεί από ο Τόλης Τερζής! Ο νεαρός προπονητής μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Θεοχάρη και του εξέφρασε την... επιθυμία να αποχωρήσει από τους «πράσινους».
Σε ερώτηση του προέδρου για τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση, ο κόουτς είπε πως οι συνεχόμενες ήττες αλλά και το γεγονός πως έπεσε στην αντίληψή του πως κάποιοι από την διοίκηση ψάχνουν για άλλον προπονητή.
Ο πρόεδρος της ομάδας ζήτησε από τον κόουτς να παραμείνει στον πάγκο μέχρι και τον αγώνα της Κυριακής με τα ΛΕΥΚΑΔΙΑ για να δοθεί χρόνος στην διοίκηση να βρεθεί ο αντικαταστάτης τους, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τον Τόλη Τερζή που ανέφερε πως έχει πάρει τις αποφάσεις του και αποχωρεί.
Πλέον η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή από χθες το βράδυ για την δύσκολη συνέχεια, ενώ η διοίκηση αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση σχετικά με την λύση της συνεργασίας με τον Τόλη Τερζή.
Εν τω μεταξύ παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο ποδοσφαιριστής Καμπερίδης με τον οποίον δεν βρέθηκε η "χρυσή τομή" στο οικονομικό θέμα. 

Νέος προπονητής ο Καρασαββίδης!!!

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Κυριάκος Καρασαββίδης θα είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Τόλη Τερζή στον πάγκο των «πράσινων», μετά την παραίτηση του τελευταίου από το τιμόνι της ομάδας!
Ο έμπειρος γκολκίπερ στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΑ είπε στο kerkidasport.gr και στον Αλέξανδρο Τσακιρίδη τα εξής:
«Όλη η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα την Κυριακή το παιχνίδι με τα Λευκάδια είναι η μισή παραμονή μας. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει τις ιδιαιτερότητες αυτού του παιχνιδιού. Πρέπει οπωσδήποτε μέσα στα Λευκάδια η ομάδα να κερδίσει για να έχει ελπίδες να συνεχίσει το πρωτάθλημα και να πετύχει την παραμονή στην κατηγορία που σημαίνει και αυτόματη άνοδο στην νέα κατηγορία. Πρέπει όλα τα παιδιά να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα μέσα στα Λευκάδια σε μια πολύ δύσκολη έδρα».
- Είναι η πρώτη σου προπονητική εμπειρία. Πως νιώθεις που αναλαμβάνεις για πρώτη φορά μια τόσο δύσκολη κατάσταση και ουσιαστικά πέφτεις στα βαθιά;
«Ναι είναι η πρώτη μου προπονητική εμπειρία. Σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα αλλά θα με βοηθήσει η θέση του τερματοφύλακα. Όλα αυτά τα χρόνια καθοδηγούσα έντεκα παίκτες θα κάνω τώρα κάτι παρόμοιο αλλά με ποιο επίσημο τρόπο».
- Θα ήθελες να κάνεις ένα σχόλιο για τον πρώην πλέον προπονητή σου, Τόλη Τερζή;

«Ο Τόλης έδωσε ότι είχε και δεν είχε στην ομάδα. Έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και ότι περνούσε από το χέρι του. Είναι ένας πολύ καλός και αξιόλογος προπονητής. Τους λόγους αποχώρησής του δεν γνωρίζω. Του εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον και τον ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για ότι έδωσε στην ομάδα».

kerkidasport.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις