ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΟΚ: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν!!!

 
Δεν σταματά το χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ. Μετά τις έξι μεταγραφές του Γενάρη, ο Τσιστιακόφ, ο Βρύζας και ο Γεωργιάδης ρίχνουν το βάρος στις ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Ήδη έχουν γίνει αρχικές διαπραγματεύσεις με...
ορισμένους από τους παίκτες που ενδιαφέρει η παραμονή τους (Φωτάκης, Αποστολόπουλος), αλλά από 'δω και στο εξής αναμένεται να κορυφωθούν, ενώ με κάποιους άλλους (χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Λίνο) ενδεχομένως να ξεκινήσουν τώρα.

Το σίγουρο είναι ότι μέσα στο επόμενο διάστημα, πιθανόν και την εβδομάδα που έρχεται, θα γίνουν συναντήσεις, κυρίως με τους εκπροσώπους παικτών για να κλείσουν ανοιχτά ζητήματα για το στήσιμο της ομάδας της νέας περιόδου.

Θυμίζουμε ότι συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι-εξαιρούνται οι δανεικοί- εκτός των τριών που προαναφέραμε έχουν οι Έτο, Ρομπέρ, Χακόμπο που είναι εκτός σχεδιασμού, με μικρό ερωτηματικό για τον Ισπανό τερματοφύλακα, αλλά και ο Πάμπλο Γκαρσία που είναι ένα ειδικό κεφάλαιο από μόνος του και είναι ανοιχτή ακόμη και η παραμονή του στο σύλλογο σε άλλο πόστο, εφόσον ο ίδιος αποφασίσει να τερματίσει την καριέρα του.

olapaok.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις