ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ποιος βουλευτής κατηγορείται για ρουσφέτι στην Κατερίνα Στανίση

Ποιος βουλευτής κατηγορείται για ρουσφέτι στη γνωστή τραγουδίστρια, Κατερίνα Στανίση; Πώς έγινε το ρουσφέτι από τον βουλευτή;
O ομογενής βουλευτής του Καναδά, Τζιμ Καρύγιαννης, κατηγορείται πως...

παρενέβη για να επιταχύνει την είσοδο της Κατερίνας Στανίση και της μπάντας της μέσω του τελωνείου και του ελέγχου μετανάστευσης στο Τορόντο, ενώ η τραγουδίστρια θα τραγουδούσε στο μνημόσυνο των 40 ημερών για τον πατέρα του.
Όπως έγινε γνωστό, η Κατερίνα Στανίση και τέσσερα μέλη του συγκροτήματος της πήγαιναν στην πόλη για μια sold-out εκδήλωση στο Ellas Banquet Hall στις 15 Φεβρουαρίου, όταν τους σταμάτησαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Τορόντο επειδή δεν είχαν τις απαραίτητες άδειες εργασίας.
Στην εσωτερική έκθεση που συντάχθηκε από την Υπηρεσία Συνοριακών Ελέγχων και δημοσίευσε η καναδική εφημερίδα «Globe and Mail», αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι ο βουλευτής συμβούλεψε τον διοργανωτή της συναυλίας να δηλώσουν οι μουσικοί διαφορετικό λόγο επίσκεψης, ώστε να μπουν στην χώρα.
Σε συνέντευξή του ο ομογενής βουλευτής, παραδέχτηκε πως οι μουσικοί ήταν στην πόλη για την συναυλία, προσθέτοντας ότι η εκδήλωση αυτή εντάσσεται σε ένα μνημόσυνο 40 ημερών για τον θάνατο του πατέρα του.
Οι πέντε μουσικοί αντιμετώπισαν προβλήματα στο τελωνείο στις 13 Φεβρουαρίου. Αρχικά, είπαν ότι δεν γνώριζαν ένας το άλλον και ότι βρίσκονταν στο Τορόντο για να επισκεφθούν διαφορετικούς ανθρώπους, σύμφωνα με την αναφορά. Στην πραγματικότητα, η Κατερίνα Στανίση ταξίδευε με τον αδελφό της Μιχάλη, καθώς και άλλους τρεις μουσικούς. Στη συνέντευξη, ο Τζιμ Καρύγιαννης αρνήθηκε να σχολιάσει περισσότερο το θέμα, επικαλούμενος ατομικά δικαιώματα. «Βοηθάω πολλούς άνθρωπους να έρθουν στον Καναδά», είπε.
fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις