ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Τέλος δεν έχουν τα χτυπήματα για το Παλάτι του Buckingham!



Tο κουτσομπολίστικο ιταλικό περιοδικό «Chi», έχει βάλει στο μάτι το πριγκιπικό ζεύγος, και το «μαστιγώνει» αλύπητα.
Έτσι, αφού δημοσίευσαν φωτογραφίες της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, με τη Δούκισσα του Cambridge topless, κατά τη διάρκεια διακοπών τους, τώρα επανήλθαν με νέες φώτο, όπου η...
31χρονη Catherine, απεικονίζεται για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, με την κοιλιά σε κοινή θέα, και με bikini.
Οι φωτογραφίες, τραβήχτηκαν από την πρόσφατη απόδραση του ζεύγους στο νησί Mystique, της Καραϊβικής, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.
Φορώντας τα μαγιό τους, το ζευγάρι απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Καραϊβικής, ενώ όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η 31χρονη Kate, παρά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα που είναι πλέον ευδιάκριτη, παραμένει κορμάρα και πολύ γυμνασμένη.
Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό αν το πριγκιπικό ζεύγος έχει ενημερωθεί για τις εν λόγω φωτογραφίες που θα δουν αύριο επίσημα το φως της δημοσιότητας. Επίσης, άγνωστο είναι εάν σκοπεύουν να κινηθούν νομικά ή όχι.
Το σίγουρο είναι πάντως, πως το παλάτι του Buckingham έχει ήδη αντιδράσει, αφού σε ανακοίνωση του, λέει πως οι εν λόγω φώτο αποτελούν «καθαρή παραβίαση της προσωπικής ζωής του ζεύγους.Είμαστε απογοητευμένοι που δημοσιεύτηκαν».
Χαρακτηριστικό, είναι πως από το πρωί, οι εν λόγω φώτο που μάλλον τραβήχτηκαν από βάρκα, κάνουν το γύρο του κόσμου, ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ, δημοσιεύουν το εξώφυλλο του «Chi», κρύβοντας εντελώς την εγκυμονούσα Kate Middleton!





ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις