ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Δείτε Live εικόνα από την επίσκεψη του Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα (vid)

Έφτασε στην Αθήνα στις 11:30 το πρωί ο Γάλλος πρόεδρος Φρασνουά Ολάντ και στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
12:11 Ξεκινά η διμερής συνάντηση. Από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν οι: Δημήτρης Αβραμόπουλος, Γιάννης Στουρνάρας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης και Όλα Κεφαλογιάννη.
12:07 Οι φωτογράφοι ζητούν -στα γαλλικά- από τον Φρανσουά Ολάντ ακόμη μια φωτογραφία με τον Αντώνη Σαμαρά στα σκαλιά πριν από την είσοδό τους στο Μέγαρο Μαξίμου
Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας, στις 14:00, στο οποίο έχουν προσκληθεί και οι κυβερνητικοί εταίροι Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης.

 12:09 Ο Έλληνας πρωθυπουργος και ο Γάλλος πρόεδρος έχουν ολιγόλεπτη συζήτηση στα γαλλικά μπροστά στις κάμερες πριν περάσουν στην αίθουσα συνεδριάσεων. Ο Φρανσουά Ολάντ ρώτησε τον Αντώνη Σαμαρά για την κατάσταση του ματιού του, στο οποίο είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση
12:06 Η πομπή φτάνει στο Μέγαρο Μαξίμου

12:03 Η πομπή περνά από τη Μεσογείων, προς τη Βασιλίσσης Σοφίας
11:38 Το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο ξεκινά για το Μέγαρο Μαξίμου

 11:36 Φρανσουά Ολάντ και Αντώνης Σαμαράς μπήκαν στην πρωθυπουργική BMW και αφού συνομίλησαν για τουλάχιστον δυο λεπτά, αφού τόσο καθυστέρησε η αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο για το Μέγαρο Μαξίμου.

11:35 Ο Γάλλος πρόεδρος χαιρετά έναν έναν τους υπουργούς που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και θα συμμετάσχουν στη διμερή συνάντηση.

11:32 Αν και υπό βροχή, οι δυο ηγέτες στάθηκαν χωρίς ομπρέλα για την ανάκρουση των εθνικών ύμνων της Γαλλίας και της Ελλάδας

Αν και υπό βροχή, οι δυο ηγέτες στάθηκαν χωρίς ομπρέλα για την ανάκρουση των εθνικών ύμνων της Γαλλίας και της Ελλάδας.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος πρόεδρος χαιρέτισε έναν έναν τους υπουργούς που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και θα συμμετέσχουν στη διμερή συνάντηση.

Ακολούθως, Φρανσουά Ολάντ και Αντώνης Σαμαράς μπήκαν στην πρωθυπουργική BMW και αφού συνομίλησαν για τουλάχιστον δυο λεπτά, αφού τόσο καθυστέρησε η αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο για το Μέγαρο Μαξίμου.

Μίνι άγημα με λίγους άνδρες θα υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον Αντώνη Σαμαρά και τον Φρανσουά Ολάντ.

Θα ακολουθήσει επίσημη συνάντηση. Από ελληνικής πλευράς θα μετέχουν οι: Δημήτρης Αβρανόπουλος, Γιάννης Στουρνάρας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης και Όλα Κεφαλογιάννη.
Στο γεύμα εργασίας που θα ακολουθήσει έχουν προσκληθεί και οι κυβερνητικοί εταίροι Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης.
Πολιτική

Το πρόγραμμα Ολάντ στην Αθήνα

Στις 12.00 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των δυο ηγετών στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά τη συνάντηση, οι κ.κ. Σαμαράς και Ολάντ θα πραγματοποιήσουν κοινές δηλώσεις και θα ακολουθήσει γεύμα, με τη συμμετοχή και τον προέδρων ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Στις 15.00 ο Γάλλος πρόεδρος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο και στις 15.35 θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο στη Γαλλική Πρεσβεία.

Στις 16.00, μαζί με τον πρωθυπουργό, θα συναντήσουν εκπροσώπους της ελληνικής και γαλλικής επιχειρηματικής κοινότητας στο ξενοδοχείο Hilton.

Η αναχώρηση του Φρανσουά Ολάντ για το Παρίσι είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 το απόγευμα.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις