ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Δ' εθνική: Αλεξάνδρεια-Γρεβενά Αεράτα 2-1


Παρούσα δήλωσε η Αλεξάνδρεια στη Δ' Εθνική, μετά τα διοικητικά προβλήματα που είχε, καθώς νίκησε 2-1 τα Γρεβενά Αεράτα, ύστερα από μια ταραχώδη εβδομάδα.
Στις νίκες επέστρεψε η Αλεξάνδρεια, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, επικράτησε με...
2-1 των Αεράτων και πήρε τους τρεις βαθμούς.
Στο πρώτο μέρος η Αλεξάνδρεια ήταν καλύτερη και πήρε το προβάδισμα. Στο 24’ ο Μυλωνάς βρέθηκε σε θέση βολής, κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Αλεξάνδρεια μετά το 1-0, απείλησε με κεφαλιά του Αραπέλη στο 31’ και σουτ του Ζωγράφου στο 44’, προσπάθειες που κατέληξαν άουτ.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και είχαν δοκάρι με σουτ του Αλεξανδρή στο 55’. Η Αλεξάνδρεια απάντησε και στο 60’ με σουτ του Κίτσα έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0. Ο Κίτσας είχε άλλο ένα καλό επικίνδυνο σουτ στο 68’, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στο ματς στο 74’. Ο Παναγιώτης Λάλος έκανε την σέντρα και ο Χαματάι με σουτ στο αέρα μείωσε σε 2-1. Στο τελευταίο τέταρτο, η Αλεξάνδρεια κράτησε το προβάδισμα και πήρε τη νίκη.

Διαιτητής: Κατής (Ηλίας, Παρδάλης)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Κυριάκος Καρασαββίδης): Κύρου, Βλάχος, Παπαδημητρίου, Πιπιλιάρης, Κεστελίδης, Μυλωνάς, Αραμπατζής, Ζωγράφος (86’ Χατζηβασιλειάδης), Τεπετός (79’ Νουσιόπουλος), Κίτσας, Αραπέλης (57’ Λέκκας)

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Βασιλόπουλος, Νασιόπουλος, Ιωαννίδης, Λάλλος Θ., Αλεξανδρής, Ντινόπουλος, Κατσαντώνης, Δημητριάδης, Χαματάι, Λάλλος Π.

inspor.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Aδιαφορο αλλα ΡΕΖΙΛΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για τα αερατα ..

επρεπε τουλαχιστον να περασουν τρεις ομαδες και οχι να αποδεικνυουν οτι ο προπονητης της αλεξανδρειας ειχε δικιο

οταν πριν απο 10μερες ειπε πως η ομαδα του ειναι πολυ καλυτερη απο τα αερατα

Δημοφιλείς αναρτήσεις