ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός (21:45 ET1)


Με το ηθικό στα ύψη και χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης την προετοιμασία της ομάδας του για το μεγάλο αποψινό (21:45, ΕΤ-1) ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η αποστολή του «τριφυλλιού» βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Μαδρίτη, όπου απόψε θα επιχειρήσει να...
«κλείσει» το… σπίτι των Μαδριλένων και να πάρει το διπλό που θα φέρει τον Παναθηναϊκό αγκαλιά με την πρόκριση στους «8».

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ, στο «Παλάσιο Ντε Λος Ντεπόρτες» έχει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό. Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη έχουν μπροστά τους την πρόκληση που έψαχναν. Να δώσουν τις απαντήσεις που θέλουν, σε όσους τους κατέκριναν μετά την ήττα στην Ισπανία και ταυτόχρονα να έχουν κάνει το… σημαντικότερο βήμα που χρειάζεται για να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι», που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα. Είναι έτοιμοι για… πόλεμο, μιας και ξέρουν καλά τι θα αντιμετωπίσουν απόψε το βράδυ.

Πολύ… σκληρός για να πέσει στην παγίδα
Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει πολύ συζήτηση για την κατάσταση της Ρεάλ. Για το γεγονός πως προέρχεται από δύο ήττες, ότι αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και για το αν θα παίξει ο Ρούντι Φερνάντεζ ή όχι. Όλα αυτά από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν στον Παναθηναϊκό, μιας και κανείς δεν ασχολείται με τα των Μαδριλένων. Ο «Άρτζι» το έχει επισημάνει πολλές φορές στους παίκτες του και έχει προετοιμάσει την ομάδα του για κάθε ενδεχόμενα. Σήμερα το πρωί οι «πράσινοι» θα κάνουν το καθιερωμένο χαλάρωμα πριν από τον αγώνα και εν συνεχεία θα μπουν στην τελική ευθεία για το τζάμπολ!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις