ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ποια είναι η τραβεστί που σκορπίζει τον ιό του AIDS;


Σύμφωνα με άρθρο του elita.com.cy, «Τραβεστί που είναι φορέας του ιού του AIDS, γνωστή στα κυκλώματα του αγοραίου έρωτα κυκλοφορεί ελεύθερη και ανενόχλητη σκορπίζοντας τον ιό με όσους έρχεται σε επαφή»! Η είδηση έχει αφήσει άναυδους ήδη αρκετούς από τους πελάτες της που...
είναι, όπως λέχθηκε, στην πλειοψηφία τους παντρεμένοι.

Το βράδυ της Παρασκευής, η τραβεστί είχε καυγά με ένα γείτονα στην Λευκωσία, ένα κύριο γύρω στα 40. Ο καυγάς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις, που η τραβεστί άρχισε να ρίχνει μπουκάλια στον γείτονα, ο οποίος σε κάποια στιγμή «την έπιασε από το λαιμό θυμωμένος», όπως είπαν μάρτυρες. Μετά απ’ αυτόν τον καυγά, η τραβεστί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με τραύματα στο σώμα κι εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι φορέας του AIDS.

«Το περασμένο καλοκαίρι βρισκόταν στις κυπριακές φυλακές για διάρρηξη. Αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο, αλλά ενόσω βρισκόταν στη φυλακή, μετά από κάποιο επεισόδιο, έκοψε τις φλέβες της και απειλούσε τους υπόλοιπους φυλακισμένους ότι θα τους μεταδώσει τον ιό».

Το συγκεκριμένο άτομο είναι ορφανό από πατέρα, η μητέρα του ζει στη Λευκωσία ενώ έχει μία μόνο αδερφή που διαμένει στο Λονδίνο.

Η μεγάλη ανησυχία που κυριαρχεί οφείλεται στο γεγονός ότι εξακολουθεί να εκδίδεται δίχως προφύλαξη, όπως λέχθηκε, έναντι του ποσού των 50 ευρώ την επίσκεψη.

«Η περίπτωση είναι γνωστή», μας λένε άτομα του στενού του περίγυρου. «Διατηρεί το όνομα ‘Βέρα’ στην πιάτσα, δεν έχει περάσει μέσα από τη διαδικασία των ορμονών, άρα είναι άντρας που μεταμφιέζεται, έχει πολύ ψηλό ανάστημα, πολύ λεπτός, έχει μεγάλη μύτη και σημάδια στο σώμα από την ασθένεια που ήδη τον έχει καταβάλει. Διαφημίζει τακτικά στις ροζ αγγελίες και διαμένει στην περιοχή που έγινε ο καυγάς, δηλαδή κάπου κοντά στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία».

Η πρόεδρος του Κέντρου Υποστήριξης Φορέων του AIDS (ΚΥΦΑ), Στέλλα Μιχαηλίδου, η οποία ανέφερε ότι μόλις έχουν ενημερωθεί για το περιστατικό. «Δυστυχώς, ως φορέας δεν μπορούμε να επέμβουμε σε τέτοιες περιπτώσεις αυτοβούλως. Μόνο όταν μας καλέσουν μπορούμε. Πρέπει τα άτομα από μόνα τους να απευθυνθούν σε μας, να μας ζητήσουν εκείνα τη βοήθειά μας».

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις