ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Όπλα και χειροβομβίδες Βρέθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού!!!



Φήμες ότι οι κρατούμενοι σχεδίαζαν απόπειρα εξέγερσης- Σε επιφυλακή οι αρχές για επίδοξους μιμητές του Παναγιώτη Βλαστού.
Δύο χειροβομβίδες και ένα πιστόλι με γεμιστήρα 5 σφαιρών εντοπίστηκαν...
στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου, στα χέρια κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού!

Η ανεύρεση του οπλισμού έγινε ύστερα από αιφνιδιαστικό έλεγχο των σωφρονιστικών υπαλλήλων στα κελιά της Δ΄ πτέρυγας των φυλακών, όπου κρατούνται αλλοδαποί κρατούμενοι.

Σχετική πληροφόρηση του υπουργείου Δικαιοσύνης οδήγησε σε αυτή την πτέρυγα τους σωφρονιστικούς υπάλληλους.

Ο οπλιμός βρέθηκε σε κοινόχρηστο χώρο της Δ' πτέρυγας, όπου κρατούνται κυρίως Αλβανοί και Κούρδοι. Εικάζεται ότι το όπλο και οι χειροβομβίδες θα χρησιμοποιούνταν για να γίνει προσπάθεια απόδρασής τους ή για την οργάνωση εξέγερσης.

Ενημέρωση για το περιστατικό κάνει η διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού στην ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, ενώ διατάσσεται έρευνα για να εξακριβωθεί με ποια πρόσωπα είχαν επαφές οι κρατούμενοι και πώς πέρασε ο οπλισμός στο σοφρωνιστικό κατάστημα.

Σημειώνεται ότι εδώ και καιρό σε όλες τις φυλακές της χώρας, υπάρχουν συνεχείς έλεγχοι στις πτέρυγες των κρατουμένων, καθώς φοβούνται ότι δεν αποκλείεται κάποιοι να θελήσουν να μιμηθούν με διαφορετικό τρόπο, την οργανωμένη απόπειρα απόδρασης του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων.

newsbomb.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις