ΣΙΝΕ

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Δήμος Καστοριάς: «Το συγγραφικό έργο του Χρήστου Β. Μασσαλά

Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 και ώρα 19:00 μ.μ.,στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καστοριάς ο Δήμος Καστοριάς πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: «Το συγγραφικό έργο του Χρήστου Β. Μασσαλά: προβληματισμοί, αναζητήσεις και απαντήσεις»
και ομιλητές τους:
- Χρήστος Β. Μασσαλάς , πρώην Πρύτανης και νυν Ομότιμος Καθηγητής του Παν/μίου Ιωαννίνων καθώς και Πρόεδρος του Ριζαρείου Ιδρύματος

- Βασιλική Διάφα-Καμπουρίδη, Δικηγόρος, Δρ Νομικής
- Αγνή Παπακώστα, Φιλόλογος, Δρ Λογοτεχνίας
- Απόστολος Παπαϊωάννου, Καθηγητής Ιστορίας και Πολιτισμού του Παν/μίου Ιωαννίνων .

Ο κ. Χρήστος Β.Μασσαλάς έχει διατελέσει Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Πρόεδρος της ΔΕ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Πρόεδρος του Συμβουλίου Ανώτατης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης-ΣΑΠΕ.

Είναι Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων , Ισόβιο Μέλος της Διοίκησης του Ριζαρείου Ιδρύματος και νυν Πρόεδρος .

Η κα Βασιλική Διάφα-Καμπουρίδη είναι Δικηγόρος, Διδάκτορας Ιστορίας του Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Έχει σημαντικό συγγραφικό και ερευνητικό έργο. Ζει και εργάζεται στην Κοζάνη. 

Η κα Αγνή Παπακώστα είναι Διδάκτορας της νεοελληνικής λογοτεχνίας του ΑΠΘ. Πρωτεύουσα μεταπτυχιακή εργασία: «Η γυναίκα ως «Άλλος», και η ιδανική γυναίκα στον Τελευταίο Πειρασμό του Ν. Καζαντζάκη». Η διδακτορική της διατριβή σχετίζεται με θέματα πρωτοπορίας στη νεοελληνική πεζογραφία: «Όψεις της πρωτοπορίας και της νεωτερικότητας στη μεταπολεμική πεζογραφία των δεκαετιών του 1960 και 70». Ζει και εργάζεται στην Κοζάνη, ως καθηγήτρια φιλόλογος στη Β/θμια Εκπαίδευση.

Ο κ. Απόστολος Παπαϊωάνου είναι Καθηγητής της Νέο-ελληνικής Ιστορίας και του Νέο-ελληνικού Πολιτισμού στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων, συνέχισε τις σπουδές του στο Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών της Βενετίας και εργάστηκε σε διάφορα ερευνητικά κέντρα μεταξύ των οποίων της Βενετίας, της Πάδοβας και της Τεργέστης. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο και ερευνητικό έργο.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις