ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ισχυρή έκρηξη σε εταιρία ταχυμεταφορών στο Παγκράτι κοντά στην οικία Δένδια


Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 10.20 το βράδυ της Κυριακής στα γραφεία εταιρίας ταχυμεταφορών «Swift Mail» στο Παγκράτι στη συμβολή των οδών...
Ευφρονίου και Αστυδάμαντος 71.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και όχι για γκαζάκια καθώς στο σημείο έχει σχηματιστεί κρατήρας. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στον ισόγειο και στον πρώτο όροφο του κτιρίου, καθώς και σε παρακείμενα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.
Δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Στο σημείο έχουν φθάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια και η Αντιτρομοκρατική. Τα κλιμάκια που βρίσκονται στο σημείο προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν ο μηχανισμός ήταν τοποθετημένος στην είσοδο της εταιρίας ή βρισκόταν μέσα σε κάποιο δέμα. Η αστυνομία συγκεντρώνει στοιχεία από αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στην περιοχή ενώ θα εξετάσει και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας


Σημειώνεται ότι δύο τετράγωνα πιο πάνω μένει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Νίκος Δένδιας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από έγκυρες πηγές, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία καθώς οι ειδικοί εκτιμούν ότι το δέμα περιείχε δυναμίτιδα. Πρόκειται για πρακτική που – σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ – χρησιμοποιούν οι «Πυρήνες της Φωτιάς».

Από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε δέμα έξω από την είσοδο. Yπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την ίδια εταιρεία, που το Νοέμβριο του 2010, είχε γίνει έκρηξη σε παγιδευμένο φάκελο, τον οποίο είχε στείλει η οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς», με προορισμό την πρεσβεία του Μεξικού στο Κολωνάκι.

blog.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις