ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για το πόδι του Μέσι!!!


Το αντίγραφο αυτό που ζυγίζει 25 κιλά, κατασκεύασε ένα ιαπωνικό κοσμηματοπωλείο, χρησιμοποιώντας καλούπι από το πόδι του άσου της Μπαρτσελόνα.
Μάλιστα, ο αδερφός του ποδοσφαιριστή βρέθηκε στο... Τόκιο για να παρακολουθήσει το σχετικό event που διοργανώθηκε για την παρουσίαση του πανάκριβου αντικειμένου:
«Είναι εκπληκτικό ότι μπορείς να κατασκευάσεις κάτι τέτοιο, που να έχει αυτή την εξαιρετική ομοιότητα με το πόδι του Λιονέλ», δήλωσε ο Ροντρίγκο Μέσι.
Και αν το 25κιλο πόδι του «Λέο» σας πέφτει κομμάτι ακριβό για να το αποκτήσετε, οι Ιάπωνες κοσμηματοπώλες φρόντισαν και για τους λιγότερο προνομιούχους θαυμαστές του Αργεντινού.
Κατασκεύασαν 50 μικρές ρεπλίκες (φυσικά και πάλι ολόχρυσες) βάρους 300 γραμμαρίων τις οποίες μπορεί κανείς να αγοράσει στην… προνομιακή τιμή των 75 χιλιάδων ευρώ έκαστη, όπως και άλλες 100 των 100 γραμμαρίων που πωλούνται έναντι 32 χιλιάδων ευρώ.
Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ένα μέρος των κερδών από τις πωλήσεις θα διατεθεί για τα θύματα του σεισμού και του τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία τον Μάρτιο του 2011, συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στο εν λόγω κοσμηματοπωλείο και το φιλανθρωπικό ίδρυμα που διατηρεί ο Λιονέλ Μέσι.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις