ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Βόλος: Νεαρός άνδρας έκανε βόλτες γυμνός στον σταθμό των ΚΤΕΛ


Γυμνός περιφέρονταν ένας νεαρός Βούλγαρος σήμερα το μεσημέρι έξω από τις τουαλέτες του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας. Ο 25χρονος, βρισκόταν από τις 06.00 το πρωί στο χώρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, φορώντας αθλητικές φόρμες και έβλεπε τηλεόραση. Όταν άνθρωποι του ΚΤΕΛ του έκαναν παρατήρηση, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν ενοχλούσε, έτσι συνέχισε να παραμένει στο χώρο.

Βάσει των λεγομένων του προέδρου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημήτρη Κολυνδρίνη, «κάποια στιγμή ο νεαρός εξαφανίστηκε, αλλά επέστρεψε στις 12 το μεσημέρι και εντελώς γυμνός περιφερόταν στο χώρο αναχώρησης των λεωφορείων, έξω από τις τουαλέτες, βγάζοντας άναρθρες κραυγές».

Άνθρωποι του ΚΤΕΛ προσπάθησαν να του δώσουν ρούχα να φορέσει, αλλά αυτός δεν δεχόταν από κανέναν να του μιλήσει. Το περιστατικό παρακολουθούσαν περίπου 70 ταξιδιώτες που βρίσκονταν στα ΚΤΕΛ.

Τελικά, σύμφωνα με το e-volos ενημερώθηκε η Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον οδήγησαν στις τουαλέτες. Στη συνέχεια ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου για νοσηλεία.

Ο νεαρός αλλοδαπός, όπως έγινε γνωστό, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις