ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Superleague: Βέροια - Άρης 3-1 (video)


Η Βέροια νίκησε 3-1 τον Άρη στον "τελικό" των δύο ομάδων για την παραμονή, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καλτσά που μπήκε αλλαγή στο...
61' και με δύο γκολ γύρισε το ματς για τους γηπεδούχους!
Ο Άρης πήρε κεφάλι στο σκορ στο 49' με τον Αγγελούδη (είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή στο 28' λόγω τραυματισμού του Ψυχογιού) όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει για πολλή ώρα το προβάδισμά του, με τη Βέροια να ισοφαρίζει στο 65' με τον Καλτσά (πρώτη αλλαγή για τους γηπεδούχους στο 61') και να βάζει φωτιά στα επόμενα 25 λεπτά.

Ο ίδιος παίκτης ήταν εκείνος που απογείωσε τους οπαδούς των γηπεδούχων στο 92' καθώς με διπλή προσπάθεια παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Διούδη και ολοκλήρωσε τη σπουδαία ανατροπή για την ομάδα του.

Αυτό όμως δεν ήταν το τελικό σκορ, με τον Ολαϊτάν να βάζει την τελευταία πινελιά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή με το οποίο έκανε το τελικό 3-1.
Το γκολ αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπουν στο γήπεδο οπαδοί του Άρη και να ακολουθήσουν άνδρες των ΜΑΤ για να τους σταματήσουν, με τον διαιτητή Παππά να μην έχει άλλη επιλογή από το να διακόψει το ματς δύο λεπτά πριν το τέλος του!
Μετά από περίπου μισή ώρα διακοπής και αφού οι περισσότεροι θεατές είχαν αποχωρήσει από τις εξέδρες, παίχτηκε ο εναπομείνων χρόνος, για να ολοκληρωθεί το ματς και να σφραγιστεί η σπουδαία νίκη της Βέροιας με 3-1.
Σημειώνεται πως με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα της Ημαθίας έφτασε τους 26 βαθμούς, πιάνοντας την ΑΕΚ στη βαθμολογία, αφήνοντας τον Άρη τέσσερις πόντους πίσω της, στην προτελευταία θέση.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Γεωργιάδης (95’ Μπερτέν), Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γεωργέας, Πέρεζ, Ολαϊτάν (), Μπαργκάν (61’ Καλτσάς), Κόστλι.

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Διούδης, Ψυχογιός (27’ Αγγελούδης), Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Ζαραδούκας, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Τάτος (90’ Τριανταφυλλάκος), Διαμαντάκος (80’ Τσοκάνης).

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)


sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις