ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Superleague: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 0-2 (video)

Αφεντικό της Θράκης η Ξάνθη!!!
Η γειτόνισσα επικράτησε 2-0 μέσα στην Κομοτηνή και τον έφερε σε δύσκολη θέση. 
Η «γειτόνισσα» Ξάνθη «σκότωσε» τον συντοπίτη Πανθρακικό, επικράτησε 2-0 και τον άφησε να ...
«καίγεται» για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα.
Οι Ξανθιώτες «πλήγωσαν» την ομάδα του Δερμιτζάκη και με τα γκολ των Γούτα (39’) και Ντιέ (48’) φέρνουν σε δύσκολη θέση τους «πράσινους», οι οποίοι αντιμετωπίζουν, την επόμενη αγωνιστική, εκτός έδρας τον Άρη σε παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι «ξαναφούντωσαν» την ιδέα των πλέι οφ στο μυαλό τους, αφού είναι ακόμα στο παιχνίδι.

Το ματς:
Ο Πανθρακικός «καιγόταν» για το τρίποντο, αλλά η Ξάνθη έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι έδωσαν μέτρα με το «καλημέρα» στην αναμέτρηση και περιορίστηκαν στο να ψάξουν την κόντρα. Αυτό έγινε χειρότερο όταν ο Παπαδόπουλος έφυγε αναγκαστικά από το γήπεδο, αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Στη θέση του πέρασε ο Κοντογουλίδης, ο οποίος λίγο αργότερα θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ.
Ο Βαϊρουά τον βρήκε εξαιρετικά στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης, έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Λοντίγκιν. Από εκεί και πέρα, η Ξάνθη, συνέχισε να κάνει επιθέσεις και σε ένα από τα φάουλ που κέρδισε έξω από την περιοχή, ήρθε ο Γούτας για να βάλει την ομάδα του Ουζουνίδη, μπροστά στο σκορ με κεφαλιά. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα.

 Στο δεύτερο μέρος, ο Πανθρακικός μπήκε με σαφή διάθεση να πιέσει, να δημιουργήσει προβλήματα στην Ξάνθη και να φτάσει γρήγορα στην ισοφάριση. Αυτό δεν έγινε στις πρώτες φάσεις, για να έρθει ο Ντιέ και με δυνατό φάουλ να κάνει το 2-0 και να «ψαλιδίσει» όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι για πόντους.

Τα λεπτά κυλούσαν, η ομάδα του Ουζουνίδη ροκάνιζε το χρόνο και έτσι έφτασε μέχρι το τέλος με το 2-0 και πήρε μια νίκη, η οποία την έβαλε και πάλι στο κόλπο των πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά, ο Πανθρακικός έχασε μέσα στην έδρα του και βρίσκεται σε εξαιρετικά επισφαλή θέση. Η ομάδα του Δερμιτζάκη αντιμετωπίζει την άλλη αγωνιστική στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, σε παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς την υπόθεση παραμονή.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Σερφά, Ντιόγκο, Μουνάφο, Καστσελάν (58’ Μίνγκας), Τζάνης, Βαϊρουά, Λουσέρο, Παπαδόπουλος (20’ λ.τ. Κοντογουλίδης).

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Γούτας, Βάλλας, Παϊτο, Φλίσκας, Ντιέ, Μαρίν, Σολτάνι, Μάνταλος (92’ Μπαξεβανίδης), Μαρσελίνιο (64’ Σμιθ).

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Μερκενίδης (Μακεδονίας)


sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις