ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Έχασε από τη Μακάμπι και κινδυνεύει με πρόωρο αποκλεισμό (videο)


Ο Ολυμπιακός... κοιμήθηκε στο πρώτο ημίχρονο (41-23) και παρά την μεγάλη προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου ηττήθηκε από την Μακάμπι στο ΣΕΦ (73-67). Ήττα με την οποία μπλέκει σε...
περιπέτειες ακόμη και για την πρόκριση του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, που έμοιαζε δεδομένη!Το κακό για τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι έχουν μειονέκτημα στις ισοβαθμίες τόσο με την Σιένα, που γνώρισε την ήττα απόψε από την Μπεσίκτας, όσο και με την Μακάμπι.
Δύο εκ των δυο διεκδικητριών ομάδων της πρόκρισης στα πλέι οφ.
Το καλό για την ομάδα του Πειραιά είναι ότι με δύο νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (στην Κωνσταντινούπολη) και στην Χίμκι (στο ΣΕΦ) προκρίνεται σίγουρα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και στην περίπτωση, που η Μακάμπι γνωρίσει δύο ήττες από την Μπεσίκτας (εντός) και την Μπαρτσελόνα (στην Βαρκελώνη), τερματίζει δεύτερος στον όμιλο και θα έχει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.
Το θέμα είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και ιδιαίτερα στην έδρα τους.

Ο Ολυμπιακός, που έχασε τον Τζος Πάουελ στο 8, γιατί του βγήκε ο ώμος, ήταν τραγικός στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε να χάνει με 18 πόντους (41-23). Στο δεύτερο... ξύπνησε, έβγαλε ενέργεια στην άμυνα, ο Βασίλης Σπανούλης ηγήθηκε στην επίθεση, αλλά δεν... γυρίζεις κάθε μέρα ματς 18 πόντων. Το τρίποντο του Σμιθ από τα εννέα μέτρα (69-63) 1' και 30'' πριν το τέλος έβαλε... ταφόπλακα στις ελπίδες του για μια νέα μεγάλη ανατροπή και τον έβαλε σε περιπέτειες για την πρόκριση του στα πλέι οφ σε έναν μπερδεμένο όμιλο, στον οποίο Σιένα, η ομάδα του Πειραιά, η Μακάμπι και η Χίμκι διεκδικούν τρία εισιτήρια πρόκρισης.

Τα δεκάλεπτα: 13-21, 23-41, 49-56, 67-73
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάινς 4, Λο 10 (2), Άντιτς 7, Σπανούλης 19 (2), Περπέρογλου 5 (1), Σερμαντίνι 5, Σλούκας 7 (2), Πάουελ 2, Γκετσεβίτσιους, Πέρκινς, Παπανικολάου 8.

Μακαμπι (Μπλατ): Λόγκαν 20(4), Τζέιμς 9, Σμιθ 13 (3), Χίκμαν 16 (1), Ροθ, Πνίνι 4, Κάνερ Μέντλι 2, Οχαγιόν 8 (1), Πλάνινιτς 1, Λάντεσμπεργκ.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις