ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Πώς ήταν η Χουρέμ με 20 κιλά παραπάνω. Πριν και μετά [φωτο]

Η Χουρέμ από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή έχασε 20 κιλά στις δυο πρώτες σεζόν της σειράς.
Οι παραγωγοί του Σουλεϊμάν Μεγαλοπρεπή, ζήτησαν από την Χουρέμ να κάνει...

δίαιτα και εκείνη ακολούθησε αυστηρό πρόγραμμα διατροφής.
Έκανε δυο φορές την εβδομάδα από τρεις ώρες hip hop dance και ακολούθησε αυστηρή διατροφή με λαχανικά, φρούτα και κρέας για να χάσει τα παραπανίσια κιλά της.

Πιο συγκεκριμένα το καθημερινό πρόγραμμα της Χουρέμ κατά κόσμον Meryem Uzerli ξεκινούσε μ” ένα ποτήρι γάλα σχεδόν μηδενικών λιπαρών σε συνδυασμό με ένα τοστ με μαύρο ψωμί, γαλοπούλα, άπαχο τυρί και ντομάτα. Η εν λόγω δίαιτα σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», δεν έχει δυο κυρίως γεύματα, αλλά ένα και ένα ακόμα ενδιάμεσο.
Το μεσημεριανό της Χουρέμ από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή, λοιπόν είναι κριτσίνια ολικής άλεσης, άπαχο τυρί και αργότερα φρούτο, είτε φράουλες είτε μήλο.

Στο κυρίως γεύμα που καταναλώνεται το αργότερο έως τις επτά το απόγευμα υπάρχει επιλογή από ψητό ψάρι ή κοτόπουλο (καθόλου κόκκινο κρέας, άμυλο και υδατάνθρακες) συνδυασμένο με άφθονη ποσότητα πράσινης σαλάτας (με λίγο ωμό ελαιόλαδο). 

Το μυστικό της επιτυχίας της εν λόγω ομολογουμένως «σκληρής» δίαιτας; Εκτός από την καθημερινή hip hop εκγύμναση, είναι τα 2-3 ποτήρια ημερησίως φυσικό χυμό ροδιού χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά που λειτουργεί ως έξτρα λιποδιαλύτης.
Δείτε πώς ήταν η Χουρέμ από τον Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής:



fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: