ΣΙΝΕ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Κύπελλο Ελλάδος: ΟΣΦΠ - Πανθρακικός 6-2 (video)

 
Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό με τον Πανθρακικό, αφού στο πρώτο ημίχρονο αποδοκιμάστηκε και στο δεύτερο αποθεώθηκε.
Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με...
2-0, δέχθηκαν δυο τέρματα από τους φιλοξενούμενους, αλλά στα πρώτα δέκα λεπτά της επανάληψης είχαν «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση.
Με ένα επιθετικό κρεσέντο οι γηπεδούχοι σημείωσαν τέσσερα γκολ και έγραψαν το τελικό 6-2, σκορ που μετατρέπει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στην Κομοτηνή στις 28 Απριλίου.
Για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι Φουστέρ (4', 55'), Ιμπαγάσα (11') , Μήτρογλου (48', 54'), Φετφατζίδης (51'), ενώ για τον Πανθρακικό οι Τζάνης (19') και Λουσέρο (32').

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με το «καλημέρα» όταν το σουτ του Φουστέρ (4΄) κόντραρε στο πόδι του Μελίσση και κατέληξε στην εστία των φιλοξενούμενων. Το 2-0 έκανε ο Ιμπαγάσα (11΄) με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και φανταστικό τελείωμα.
Το γρήγορο προβάδισμα όμως που απέκτησαν οι παίκτες του Μίτσελ τους έκαναν να χαλαρώσουν με αποτέλεσμα οι παίκτες του Πανθρακικού να μειώσουν αρχικά με τον Τζάνη στο 19’ και στην συνέχεια να ισοφαρίσουν με τον Λουσέρο στο 32’.
Με την έναρξη όμως του δεύτερου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης πετυχαίνοντας σε 7 λεπτά 4 γκολ! Το 3-2 έκανε ο Μήτρογλου (48΄) με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Ιμπαγάσα.
Στην συνέχεια ο Φετφατζίδης αφού πέρασε την «μισή» άμυνα του Πανθρακικού σκόραρε με κοντινό πλασέ δίνοντας και πάλι αέρα δύο τερμάτων στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Μήτρογλου και πάλι με κεφαλιά έκανε το 5-2 στο 54΄.

Ενώ ο Φουστέρ μόλις ένα λεπτό μετά (55΄) με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-2 δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στην ρεβάνς.
Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Κίτρινες: Χολέμπας
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Κάρολ, Μοδέστο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Φέισα, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ (82’ Μανιάτης), Βλαχοδήμος (42’ Φετφατζίδης), Μήτρογλου (69’ Ιωαννίδης).
Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης):
 Κουτσόπουλος, Μελίσσης, Σερφά, Ντιόγκο, Στάθης, Καστσελάν, Λουσέρο, Μίνγκας (84’ Καθάριος), Μακρυδημήτρης, Μουνάφο (62’ Μπαϊκαρά), Τζάνης (62’ Παπαδόπουλος).

 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις