ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Μαριάντα Πιερίδη: Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο. Τι λέει ο σύντροφός της.. (φωτό)


Στον Ευαγγελισμό εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Μαριάντα Πιερίδη μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Απριλίου στη Γλυφάδα.
Η εικόνα του αυτοκινήτου της Μαριάντας Πιερίδη μέσα από...
φωτογραφίες που δημοσιεύει η Espresso, μαρτυρά πολλά για την σοβαρότητα του τροχαίου που είχε η τραγουδίστρια.
Ο σύντροφός της Μαριάντας Πιερίδη , Νέστορας Φωτιάδης που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό της, μίλησε στο FTHIS.GR. «Η Μαριάντα νοσηλεύεται και σήμερα, καθώς ακόμα δεν νιώθει πολύ καλά. Κάναμε τις εξετάσεις και δεν έχει κάτι ανησυχητικό ευτυχώς. Ανακατεύεται το στομάχι της και νιώθει δυσφορία, ενώ έχει έντονους πονοκεφάλους. Έχει χτυπήσει στο πρόσωπο και την σπονδυλική στήλη«.


Ο Νέστορας φανερά ταραγμένος, αφού βλέπει την αγαπημένη του Μαριάντα Πιερίδη σ' αυτή την κατάσταση μιλά για τη στιγμή που αντίκρυσε το όχημα τρακαρισμένο. «Μου κόπηκαν τα πόδια μόλις είδα την Μαριάντα και το κατεστραμμένο αυτοκίνητο. Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι απλά χτύπησε λιγάκι. Δεν περίμενα να δω κάτι τέτοιο. “Εχουν γίνει όλες οι διαδικασίες με την άλλη κοπέλα που πέρασε το STOP και χτύπησε την Μαριάντα. Έχω στεναχωρηθεί γιατί δεν μας έχει πάρει κανένας από την πλευρά της κοπέλας που την τράκαρε, ούτε η ίδια να δει πως είναι η Μαριάντα«.
fthis.gr 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις