ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Τα ηχηρά γέλια βουλευτών ανάγκασαν τον Καμμένο να…

Τα ηχηρά γέλια και η χάβρα που επικρατεί στα βουλευτικά έδρανα της Ολομέλειας ανάγκασαν τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο να... διακόψει την ομιλία του και να αποχωρήσει από την αίθουσα φανερά ενοχλημένος.
Νωρίτερα, ο κ. Καμμένος είχε ζητήσει αρκετές φορές από το Προεδρείο της Βολής να επιβάλλει την τάξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φασαρία προκλήθηκε από τον κ. Αδωνη Γεωργιάδη ο οποίος κατά την αποχώρηση του κ. Καμμένου και των βουλευτών του ακούστηκε να λέει «εγώ δεν φταίω. Δεν έκανα τίποτα».
Από την άλλη ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης ζήτησε τον λόγο και ανέφερε «Η αίθουσα γίνεται πεδίο μεγάλου ελλείμματος αίσθησης και του κινδύνου που βρίσκεται η χώρα και αίσθησης ευθύνης. Υπάρχουν μέλη του κοινοβουλίου που θεωρούν ότι ο λαός τους έφερε στην Βουλή για να βγαίνουν στα κανάλια».

Ο κ. Γεωργιάδης σε συνομιλία του με δημοσιογράφους παραδέχθηκε πως αυτός ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» και εξήγησε ότι «μετά από άδεια που μου έδωσε ο κ. Βορίδης, κρατούσα επιδεικτικά τα χαριά που αποδεικνύουν ότι ο κ. Καμμένος έχει περάσει το σκάφος του σε offshore εταιρία με έδρα το Λονδίνο. Προφανώς ο κ.Καμμένος το είδε, κατάλαβε τι έχω και άρχισα να κάνει σαρδάμ. Το γεγονός αυτό προκάλεσε και τα ηχηρά γέλια».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις