ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Η τελική απόφαση των γονιών του Τόμας Πρωτόπαπα!!!

Η οικογένεια του Τόμας Πρωτόπαπα, από το πρωινό της Κυριακής 17 Μαρτίου, ζει ένα προσωπικό εφιάλτη..
Σύμφωνα με πληροφορίες...

του queen.gr από τον στενό οικογενειακό κύκλο του Τόμας Πρωτόπαπα, όλες αυτές τις ημέρες οι γονείς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας όχι μόνο δεν έπαψαν να ελπίζουν σ’ ένα θαύμα, αλλά ακούγοντας για ιστορίες ανθρώπων που ξύπνησαν από κώμα μετά από πολύ καιρό, αποφάσισαν να τον κρατήσουν σε αυτή την κατάσταση, για όσο καιρό χρειαστεί, ακόμη και για χρόνια.

Μάλιστα το ίδιο έχουν πει και στους γιατρούς του, ότι θα τον κρατήσουν έτσι για όσο αντέξει.
Οι γιατροί και το νοσοκομείο σέβονται την απόφαση της οικογένειας και αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα μετακίνησης του Τόμας Πρωτόπαπα, όμως μόλις θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, θα πρέπει να μετακινηθεί σε ιδιωτική κλινική γιατί ένα δημόσιο νοσοκομείο δεν θα μπορεί να τον κρατήσει διασωληνομένο για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν δεν υπάρξει κάποια βελτίωση.

Ο θείος του Τόμας, Γιώργος Πρωτόπαπας, εξήγησε ότι η βλάβη που έχει υποστεί ο εγκέφαλος του νεαρού είναι πάρα πολύ σοβαρή, όμως η κατάστασή του παραμένει σταθερή.

«Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Εξωτερικά δεν φαίνεται να έχει χτυπήσει, ωστόσο εσωτερικά το πρόβλημα είναι μεγάλο. Μετά τη νέα θεραπεία μειώθηκε ελαφρά η κρανιοεγκεφαλική πίεση. Στην ουσία σήμερα θα ξέρουμε αν όντως φαίνεται να προχωράει προς το καλύτερο. Οι απαντήσεις των γιατρών από την Αμερική θα έρθουν μέσα στις επόμενες μέρες. Περιμένουμε μια δεύτερη γνώμη. Τώρα είμαστε ανάμεσα στην αναμονή και σε ένα θαύμα. Περιμένουμε να γίνει το θαύμα», είπε ο θείος του ηθοποιού.

Στο πλευρό του Τόμας από την πρώτη στιγμή οι φίλοι του και η κοπέλα του, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου που δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του και περιμένει με αγωνία αυτά τα πέντε λεπτά που θα της επιτρέψουν να μπει μέσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η ίδια προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να μπορέσει να στηρίξει τους γονείς και τον αδελφό του καλού της. Με όποιον μιλά, επαναλαμβάνει ότι δεν την νοιάζει ποιος έφταιξε και πως το μόνο που θέλει είναι να γίνει καλά ο Τόμας Πρωτόπαπα.

Όλες οι ελπίδες τους είναι τώρα στο Θεό. Περιμένουν το θαύμα, μια ένδειξη ότι ο Τόμας θα ανταποκριθεί στη νέα θεραπεία και θα πάει προς το καλύτερο.

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας κουράγιο και δύναμη.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις