ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Αυτός είναι ο Ολλανδός μεγαλοχασάπης που «πλημμύρισε» την Ευρώπη με αλογίσιο κρέας!!!

Πολλά ανοιχτά μέτωπα με τις Αρχές έχει ο Γουίλι Σέλτεν, ο άνθρωπος που θεωρείται ότι «πλημμύρισε» την Ευρώπη με περισσότερους από...
50.000 τόνους ύποπτου μοσχαρίσιου κρέατος, το οποίο εν συνεχεία αποσύρθηκε άρον-άρον λόγω του ότι αποδείχτηκε ότι ήταν... αλογίσιο.

Ο Γουίλι Σέλτεν, από το Ος της Ολλανδίας, είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας «Wiljo Import en Export BV and Vleesgroothandel Willy Selten», την οποία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα οι ολλανδικές αρχές αναγνώρισαν ως την υπαίτιο πώλησης αυτής της τεράστιας ποσότητας ύποπτου κρέατος.

Πέρυσι το κρέας που προμηθεύθηκε από την εταιρεία του Γουίλι Σέλτεν, κατά τη διάρκεια σχετικών ελέγχων, βγήκε θετικό στο κτηνιατρικό παυσίπονο phenylbutazone, το οποίο χορηγείται σε άλογα, και το οποίο δεν έχει ελεγχθεί ακόμα για παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι ολλανδικές αρχές φέτος έβαλαν λουκέτο στο εργοστάσιο του Ολλανδού και ο Γουίλι Σέλτεν οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος και του επετράπη να επαναλειτουργήσει -υπό αυστηρή επιτήρηση- την εταιρεία του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γουίλι Σέλτεν βρίσκεται αντιμέτωπος και με πολλές αγωγές από υπαλλήλους του οι οποίοι είναι απλήρωτοι από το Μάρτιο.

greekfood.tv
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις