ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Mακελειό στον Μαραθώνιο της Βοστώνης. [video]

Αν και η αστυνομία της Βοστόνης δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επισήμως ποια είναι τα αίτια των δύο εκρήξεων που αιματοκύλισαν τον Μαρωθώνιο Αγώνα Δρόμου της Βοστόνης, τα πρώτα επίσημα χείλη που έκαναν λόγο για...
«βομβιστική επίθεση» ήταν εκείνα του αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν, καθώς και εκείνα των ίδιων των οργανωτών του αγώνα.

«Οι προσευχές μας απευθύνονται στους ανθρώπους στη Βοστόνη που τραυματίστηκαν από τις βομβιστικές εκρήξεις» ανέφερε επίσημη ανακοίνωση της αμερικανικής αντιπροεδρείας. Η υιοθέτηση της έκφρασης «βομβιστικές εκρήξεις» αντί απλώς «εκρήξεις» δεν πέρασε, όπως ήταν φυσικό, απαρατήρητη από τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ.

Λίγο αργότερα, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο facebook αναρτήθηκε μία ανακοίνωση η οποία επίσης αναφέρεται σε τρομοκρατική ενέργεια. «Δύο βόμβες εξεράγησαν κοντά στην γραμμή του τερματισμού του σημερινού μαραθωνίου δρόμου της Βοστόνης. Εργαζόμαστε από κοινού με τις Αρχές εφαρμογής του νόμου ώστε να αντιληφθούμε τί ακριβώς συνέβη», τονίζεται στο σχετικό κείμενο.


ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις