ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Λύθηκε το μυστήριο με το φάντασμα σε ναό του Παλέρμο (video)

Πρόκειται για καλόγρια - φάντασμα ή για οφθαλμαπάτη;
Κι όμως, όσοι πιστοί βρίσκονταν στην εκκλησία Santa Maria della Mercede στο Παλέρμο, διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι η φιγούρα μιας...

καλόγριας, που εμφανιζόταν για κάποιες ώρες στο καμπαναριό του ναού ήταν υπαρκτή! Μάλιστα την απαθανάτισαν με τις κάμερες από τα κινητά τους! Τις τελευταίες εβδομάδες, κάθε απόγευμα, πολλοί περίεργοι μαζεύονταν έξω από το ναό, για να δουν την εμφάνιση της περίεργης καλόγριας, που φαινόταν σαν να προσεύχεται, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας εξαφανιζόταν. Όπως φαίνεται και από τα βίντεο που έχουν τραβήξει οι ταξιδιώτες που βρέθηκαν στην περιοχή, η φιγούρα που εμφανίζεται στο καμπαναριό είναι εντυπωσιακή.

Το μυστήριο, τελικά, λύθηκε κατόπιν δημοσιογραφικής έρευνας, που έκανε το τηλεοπτικό δίκτυο LiveSicilia και ο δημοσιογράφος Roberto Villino. Καθώς φαίνεται, πρόκειται για οφθαλμαπάτη. Το απόγευμα, όταν το φως της ημέρας χαμηλώνει, ο φάρος της πόλης χτυπάει από τέτοια γωνία το καμπαναριό, ώστε ο ξεβαμένος τοίχος, οι καμπάνες και τα σίδερα του καμπαναριού δίνουν την «εικόνα» της καλόγριας, όταν οι κάτοικοι κοιτούν από απόσταση.



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις