ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Άγριος καβγάς γυναικών στη Ρώμη καταλήγει σε… Δείτε το video..

Οι έντονες φωνές δύο γυναικών τραβούν την προσοχή. Η μία βρίζει την άλλη και την κατηγορεί για άγνωστο λόγο και έτσι ξεκινάει ο καβγάς...
Οι πελάτες γνωστού εμπορικού κέντρου στην Ρώμη, στο οποίο διαδραματίζεται ο καβγάς σαστίζουν και κοιτούν αμήχανοι τον καβγά τους. Ξαφνικά επεμβαίνει ένας άνδρας, φίλος μιας εκ των δύο, προσπαθώντας να τις χωρίσει. Μάταια όμως.

Η δεύτερη γυναίκα ορμάει στην πρώτη και σε κλάσματα δευτερολέπτου της σκίζει το κόκκινο φόρεμα που φοράει, αποκαλύπτοντας το καλογυμνασμένο ημίγυμνο κορμί της. Νεαρά αγόρια που πλησιάζουν στην πόρτα του καταστήματος επευφημούν, κοιτώντας το θέαμα με ενθουσιασμό.

Σύντομα, όμως, θα απογοητευτούν καθώς η σκηνή ολοκληρώνεται άμεσα, καθώς το ζευγάρι με την γυναίκα, που πλέον βρίσκεται μόνο με τα μαύρα εσώρουχά της, ανεβαίνουν πάνω σε μια μηχανή και εξαφανίζονται.

Το βίντεο, το οποίο καταγράφηκε από διερχόμενο περαστικό, ανέβηκε άμεσα στο Διαδίκτυο προσελκύοντας αρκετούς θεατές. Πολλοί από αυτούς, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται για πραγματικό περιστατικό. Σε κάθε περίπτωση, το θέαμα που προσέφεραν στα νεαρά αγόρια, σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο.


Δείτε το βίντεο εδώ.
fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις