ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Γ.Σ.Γρεβενών και Πιερικός για Α2, καραδοκεί και η Κοζάνη! (video)

Σούπερ ντέρμπι θα γίνει την Τετάρτη 8/5/2013 στα Γρεβενά για το πρωτάθλημα γυναικών με φόντο την Α2 γυναικών, χωρίς όμως να είναι και απόλυτο, πως μία ομάδα από τα Γρεβενά ή τον Πιερικό θα...
πάρει και το "εισιτήριο" καθώς καραδοκεί η Κοζάνη.

Για πρωτάθλημα γυναικών στην ΕΣΠΕΜ, το ματς των Γρεβενών είναι κομβικό, αφού ο φιλοξενούμενος Πιερικός πηγαίνει με προβάδισμα ενός βαθμού και εάν κερδίσει με καθαρό σκορ τότε ξαναποκτά τον τίτλο του φαβορί. 
Από την άλλη, οι γηπεδούχες που "καίγονται" θέλουν μόνο νίκη για να πάνε να "κερδίσουν" μέσα στην Κοζάνη την γηπεδούχο ομάδα και την άνοδο. 
Τα Γρεβενά ξέρουν πως ο δρόμος για την Α2 θα περάσει μέσα από δύο δυνατά παιχνίδια.

Για το αυριανό στα Γρεβενά υπάρχει κινητοποίηση φιλάθλων και εκτός από το σολντ-άουτ μέσα στο γήπεδο των Γρεβενών θα δημιουργηθεί εκρηκτική ατμόσφαιρα.


Διαιτητές θα είναι οι Πορτοκαλίδης-Βένος.
Στο παιχνίδι της ανόδου όμως παραμένει και η Κοζάνη, η οποία σε περίπτωση νίκης των Γρεβενών θα έχει να αντιμετωπίσει στο γήπεδο της τα Γρεβενά και με καθαρή νίκη θα πανηγυρίσει την άνοδο .
Στη χειρότερη περίπτωση ίσως χρειαστούν τα κομπιουτεράκια για την ανάδειξη του πρωταθλητή σε περίπτωση ισοβαθμίας Πιερικού-Κοζάνης και Κοζάνης-Γρεβενών.

Την ομάδα της Κοζάνης όμως την περίοδο αυτή δεν την απασχολεί μόνο το αγωνιστικό αλλά και το διοικητικό, καθώς παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να αποκρύψουν το γεγονός, για να μη ξεσπάσει σκάνδαλο αποφασίστηκε να ξαναγίνουν εκλογές με κανονικά εγγεγραμμένα μέλη και όχι με "γιαλαντζί" όπως γονείς παιδιών που παίζουν στις ακαδημίες της Κοζάνης και για τον λόγο αυτό η "διοίκηση" της Κοζάνης ζητάει την ενεργοποίηση όλων των μελών της ομάδας για να πάνε να ψηφίσουν για την ανάδειξη νέας και νόμιμης διοίκησης.

volleynews.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις