ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

5ος φιλανθρωπικός αγώνας ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Κοζάνης!!!

Έβαλαν γκολ στην αδιαφορία!!!
Ο «5ος Αγώνας Αγάπης» των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, έγινε την... Μεγάλη Τετάρτη στο δημοτικό γήπεδο της Κοζάνης. Πρόκειται για μια ιδέα που ξεκίνησε σε μια προπόνηση της Α.Ε. Κοζάνης, όταν οι ποδοσφαιριστές Χάρης Σακαλής και Γιώργος Ζαχαρίας ζήτησαν όπως δηλώνουν οι ίδιοι τη βοήθεια του προπονητή τους Στέλιου Φουρκιώτη για να διεξάγουν έναν φιλανθρωπικό αγώνα,να σημειωθεί ότι ο Στέλιος Φουρκιώτης βραβεύτηκε από τους διοργανωτές για την προσφορά του στην διοργάνωση. Επίσης με αναμνηστική πλακέτα τιμήθηκαν οι διαιτητές του παιχνιδιού Δραγώγιας και οι αφοι Σουλίδη.

Όσοι συμμετέχουν στον «Αγώνα Αγάπης», ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες, πληρώνουν 10 ευρώ ο καθένας, ενώ διατίθενται και προσκλήσεις για τους φιλάθλους. Τα έσοδα από τον πρώτο αγώνα δόθηκαν στο Ειδικό Εργαστήρι, από το δεύτερο στο Κέντρο Αποθεραπείας- Αποκατάστασης, Διημέρευσης, Ημερήσιας Φροντίδας Α. με Α. «Κιβωτός», από τον τρίτο στη Στέγη Παιδιού και από τον τέταρτο διατέθηκαν για την αποκατάσταση τραυματισμού του ποδοσφαιριστή Έμερσον. Από τα έσοδα του φετινού, πέμπτου «Αγώνα Αγάπης» θα ενισχυθεί ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κοζάνης. Παρούσα στον αγώνα και η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κοζάνης κα Φανή Δινοπούλου, η οποία ευχαρίστησε και συνεχάρη τους διοργανωτές, αλλά και οι αντιδήμαρχοι Κοζάνης Γιάννης Παπαγεωργίου και Κώστας Κυριακίδης. Τον αγώνα αγάπης παρακολούθησαν μεταξύ άλλων και ο αντι περιφερειάρχης Κοζάνης κ. Γιάννης Σόκουτης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Χρήστος Σάββας.ο πρόεδρος προπονητών Παπακώστας Γιώργος, ο αρχιδιαιτητής κ. Τσιμεντερίδης Θόδωρος , ο πρόεδρος του συνδέσμου υδραυλικών Κοζάνης Ιορδανής Παπαδόπουλος.

Στην εκδήλωση επίσης διακρίναμε τους προπονητές: κ. Σάκη Ανδρεόπουλο, κ.Γιάννη Γεωργιάδη , κ.Σάκη Πλιάχα, τον πρώην πρόεδρο του Εθνικού Βατερού κ. Λαβαντσιώτη Δημήτρη τον έφορο της Κοζάνης Βασίλη Μπατιάνη τον παράγοντα των Ελπίδων ΑΕΚ Τσιώρα Κώστα τους παράγοντες του Μακεδονικού Κοζάνης κ. Πάτσιο Τάκη ,κ. Αντωνόπουλο Βασίλη κ. Γιαννόπουλο Νίκο και τους παλαίμαχους της Κοζάνης Τάκη Καραθανάση , Νίκο Γκουσγκούνη.

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 4-4 τα γκολ της συνάντησης πέτυχαν για τους ροζ: 2 ο Κωνσταντινίδης Στάθης, ο Έμερσον κι ο Σαλινοκίδης ενώ για τους λαχανί: Μαλούτας, Ευαγγέλου, Παπαϊωάννου και Μπέμπης με πέναλτι.

Ροζ: (Μαλούτας Μάκης): Πεχλιβανίδης, Ζαχαρίας, Καραγεώργος, Αντάμης, Νταλάκας, Πιτένης, Παπαντωνίου, Κουνάβας, Βαρυτιμίδης, Κουμπούρας, Μπακαλίδης, Νίκου, Σταυριανουδάκης, Έμερσον, Αραγιάς, Νάνος, Αρσενίδης Κυρζόπουλος, Κωνσταντινίδης, Διβηκέλης, Μωυσιάδης και Σαριόγλου Μπέσσας; .

Λαχανί: (Παρασκευάς Γιάννης ): Γκαραβέλης, Σακαλής, Παπανικολάου, Μπακόλας, Μετικάνος, Μαντζόλας, Γκάργκας, Νατσιόπουλος, Βρόικος, Κύρινας, Τσολακίδης, Μαλούτας Π., Ευαγγελόπουλος, Μαλούτας Κ., Ευαγγέλου, Παπαϊωάννου, Μανδραλής, Τσόλακ Τόνι, Παρδάλης, Μπέμπης, Τζέλος, Ζερβαντερίδης, Θεοδωρίδης.

φωτο του αγώνα

matiesstasport
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις