ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Αυτό είναι το φάρμακο κατά της ανδρικής απιστίας

Tο φάρμακο κατά της ανδρικής απιστίας υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν Ιάπωνες επιστήμονες, ύστερα από έρευνα του πώς επηρεάζει τον εγκέφαλό τους το... αντιβιοτικό μινοκυκλίνη.
Οπως αναφέρει το Perierga, καθηγητές των πανεπιστημίων Βασέντα και Κουσού μελέτησαν το πώς επηρεάζεται ο εγκέφαλος από το αντιβιοτικό μινοκυκλίνη.

Οι επιστήμονες ζήτησαν από 98 άνδρες να αξιολογήσον πόσο ελκυστικές και πόσο αξιόπιστες θεωρούσαν κάποιες γυναίκες που τους έδειχναν σε φωτογραφίες.
Παράλληλα, τους ρώτησαν πόσα χρήματα από τα 1.300 γιεν που –θεωρητικά- είχαν στη διάθεσή τους, θα ήθελαν να τους δώσουν. Οσοι επέλεγαν να δώσουν κάποιο ποσό, αυτομάτως το ποσό αυτό θα τριπλασιαζόταν.Οι ερευνητές τους εξήγησαν ότι οι γυναίκες θα είχαν την επιλογή είτε να τα μοιραστούν επίσης ή να τα πάρουν όλα και να... φύγον.

Οι ερευνητές είχαν χωρίσει τους συμμετέχοντες σε δυο γκρουπ. Στο ένα χορηγήθηκε τετραήμερη θεραπεία με μινοκυκλίνη από το στόμα, ενώ στο δεύτερο χορηγήθηκε ένα «εικονικό φάρμακο».
Οι εθελοντές δε γνώριζαν βέβαια ότι όλες οι γυναίκες είχαν ειδοποιηθεί εξαρχής να τους «εξαπατήσουν».
Τα αποτελέσματα της μελέτης, έδειξαν ότι οι εμπιστοσύνη των αντρών αυξανόταν ανάλογα με το πόσο ελκυστική θεωρούσαν μια γυναίκα, κάτι το οποίο δεν ίσχυε σε όσους άνδρες δεν είχε χορηγηθεί μινοκυκλίνη.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις