ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Στο εδώλιο για πρώτη φορά η κόρη του Άκη, Αρετή Τσοχατζοπούλου!!!

Η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή και ο αδελφός της Βίκυς Σταμάτη, Παναγιώτης, εμφανίστηκαν σήμερα στο δικαστήριο και στο... εδώλιο του κατηγορουμένου και συνεχίζεται η δίκη του πρώην υπουργού στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Η εξέταση του προϊσταμένου του ΣΔΟΕ Νίκου Μαϊτού, ο οποίος με την μαρτυρία του «καίει» τον Ακη Τσοχατζόπουλο, διενεργείται, από την πρώτη στιγμή, σε κλίμα έντασης. Οι ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής προκάλεσαν την αντίδραση του Γιάννη Ηρειώτη, συνηγόρου του Γιώργου Σαχπατζίδη, ο οποίος καταλόγισε σκοπιμότητα στις ερωτήσεις.

«Δεν θα παίξουμε εδώ πέρα», παρενέβη από το εδώλιο και ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
«Οποιος δεν μπορεί να μετέχει ήρεμα και ψύχραιμα θα αποχωρήσει από το δικαστήριο» προειδοποίησε ο πρόεδρος Χρήστος Κάτσιανης, παρατηρώντας, ωστόσο, «καταλαβαίνω τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε».

Και πρόσθεσε: «Χρειάζεται όμως ψυχραιμία, δεν έχει ακουστεί τίποτε ακόμη. Διαφορετικά μπορεί να γίνουν λάθη, εδώ παίζεται η ζωή σας, η ελευθερία σας».
Ο κ. Μαϊτός κατά την προηγούμενη κατάθεσή του δήλωσε ότι δεν δικαιολογείται το κόστος των ακινήτων του Ακη. Βασιζόμενος στο σχετικό πόρισμα της υπηρεσίας του τον Ιούνιο του 2011, αλλά και σε στοιχεία που προέκυψαν μετά τη σύνταξή του, ο κ. Μαϊτός αναφέρθηκε στις αγοραπωλησίες των τριών επίμαχων ακινήτων (Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Κομνά Τράκα και Κηφισίας), με έμφαση στο ακίνητο κάτω από την Ακρόπολη το οποίο και στέγαζε την οικογένεια του πρώην υπουργού.

Ειδικά ως προς την πώληση του ακινήτου από την off shore Torcaso στην εταιρεία Nobilis, ο ίδιος έκανε λόγο για «πληρωμή με μετρητά και εκτός συμβολαιογραφείου, πρακτική ασυνήθη όταν έχει κανείς να κάνει με τόσο μεγάλα ποσά», ενώ επεσήμανε ότι κατά την έρευνα «δεν προέκυψε από πού προήλθαν αυτά τα χρήματα, δεδομένου ότι η Nobilis (με έδρα τις ΗΠΑ) δεν τηρούσε κανένα τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις