ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Μπερέν Σαάτ...Η άγνωστη τραγωδία της Φατμαγκιούλ! Ο ξαφνικός θάνατος που σημάδεψε τη ζωή της και ο έρωτας που βάφτηκε με αίμα!!!

Μπερέν Σαάτ...
Μπορεί να είναι από τις πιο πετυχημένες γυναίκες της τουρκικής showbiz, αλλά στην προσωπική της ζωή στάθηκε πολύ άτυχη.
Η Μπερέν Σαάτ έζησε έναν έρωτα χωρίς ευτυχισμένο τέλος, αφού στα...
20 της έχασε το σύντροφό της από τροχαίο δυστύχημα. Έκτοτε η ζωή της άλλαξε ριζικά...

Υπάρχουν ιστορίες αγάπης με happy end και εκείνες που τελειώνουν ξαφνικά και αναπάντεχα. Η τελευταία περίπτωση συνέβη στην τηλεοπτική «Φατμαγκιούλ», η οποία έχασε εντελώς ξαφνικά και μόλις στα 20 της χρόνια τον πρώτο της έρωτα από τροχαίο δυστύχημα. Ο πόνος και η θλίψη που έζησε η Μπερέν Σαάτ δεν περιγράφονται. Ακόμα και η ίδια μέχρι σήμερα όταν αναφέρεται σ' αυτό το τραγικό γεγονός της ζωής της, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Αμέσως μετά την αποφοίτησή της από το λύκειο, η Μπερέν Σαάτ πέρασε στο Πανεπιστήμιο «Μπασκέντ», όπου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εκεί γνώρισε τον Εφέ Γκιουράι, έναν νεαρό άνδρα ο οποίος αμέσως την κέρδισε με το χαρακτήρα του. Οι δυο τους δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι και η Μπερέν έζησε μαζί του για τρία χρόνια έναν πολύ δυνατό έρωτα. Μάλιστα η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της πως ο Εφέ ήταν εκείνος που την παρότρυνε να γίνει ηθοποιός. «Παρατηρούσα τη ζωή μου να πηγαίνει σε λανθασμένη κατεύθυνση. Σπούδαζα κάτι το οποίο δεν με ενδιέφερε. Κάποια στιγμή άρχισα να κάνω παράλληλα κι αυτό που ήθελα, με την παρότρυνση του Εφέ, ο οποίος ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Μια μέρα μου είπε: "Γίνεται ένας διαγωνισμός χορού και τραγουδιού. Πάμε να κάνεις μία αίτηση. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα"». Η Μπερέν Σαάτ εντυπωσιάστηκε ακόμα περισσότερο με τον χαρακτήρα του Εφέ, ο οποίος αν και 19 ετών (ήταν έναν χρόνο μικρότερος από την ηθοποιό), την ενθάρρυνε να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαν επιλέξει οι γονείς της για εκείνη. Έτσι, μετά την παρότρυνση του Εφέ, πράγματι έκανε αίτηση και λίγες μέρες αργότερα έδωσε το «παρών» στο διαγωνισμό. Εκείνο το βράδυ ήταν και το μοιραίο για τον Εφέ.


Το παιχνίδι της μοίρας
Ήταν 2004 και η Μπερέν επέστρεφε στην Άγκυρα μετά τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό -χαρούμενη που όλα πήγαν καλά και έτοιμη να επικοινωνήσει με τον αγαπημένο της και να του ανακοινώσει τα ευχάριστα. Όμως η μοίρα έπαιξε άλλο παιχνίδι. Ο αδελφός του Εφέ τής τηλεφώνησε και της ανακοίνωσε τα δυσάρεστα. Ο Εφέ είχε ένα τροχαίο δυστύχημα και ήταν νεκρός. Η ίδια αρνείται να πιστέψει τα όσα άκουσε και κατευθύνεται στο νοσοκομείο με την ελπίδα μέσα της να είναι όλα ένα κακόγουστο αστείο. Η Μπερέν είχε περιγράψει για εκείνο το βράδυ: «Το μόνο που θυμάμαι από εκείνη τη νύχτα ήταν ότι στη διαδρομή προσευχόμουν να είναι καλά. Αλλά ο Εφέ είχε "φύγει". Πέθανε στο ασθενοφόρο πριν φτάσει στο νοσοκομείο. Ήθελα να τον αγγίξω και να τον δω για τελευταία φορά. Δεν με ένοιαζε τι θα αντικρίσω, αρκεί που ήταν εκείνος. Αυτό είναι αγάπη». Η Μπερέν Σαάτ τούς επόμενους μήνες είχε περάσει πολύ δύσκολες ώρες. Προσπάθησε να ξεπεράσει το χαμό του αγαπημένου της, ενώ και οι δικοί της άνθρωποι στάθηκαν στο πλευρό της. Στους τέσσερις μήνες η ίδια αποφασίζει να ξεκινήσει πάλι να εργάζεται τόσο για την καριέρα της, αλλά περισσότερο για να μπορέσει να ξεχνιέται κάποιες ώρες. Πολλοί ήταν εκείνοι που την κατηγόρησαν γι' αυτή την απόφαση, αλλά η ίδια απάντησε: «Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω ένα τέτοιο τραύμα, απλώς θεώρησα ότι με το να ξεκινήσω νωρίς τη δουλειά, θα απαλυνόταν ο πόνος μου». Όπως είναι φυσικό ένα τέτοιο περιστατικό επηρεάζει τη ζωή του ανθρώπου και η Μπερέν Σαάτ είπε γι' αυτό: «Παλιά δεν θα πάλευα για μια σχέση, πλέον το κάνω. Θα κάνω αυτό που θέλω, ακόμα κι αν μετανιώσω, κι αυτό γιατί σκέφτομαι ότι αύριο αυτός ο άνθρωπος μπορεί να μην υπάρχει».


Οι σχέσεις με τους γονείς του Εφέ
Η Μπερέν Σαάτ πολλές φορές έχει δηλώσει πως η μητέρα του Εφέ είναι για εκείνη ένα πρότυπο γυναίκας και πως είναι μια ξεχωριστή παρουσία στη ζωή της. Αυτό βέβαια ισχύει και από την πλευρά των γονιών του αδικοχαμένου νέου, οι οποίοι δηλώνουν πως η Μπερέν είναι σαν κόρη τους, ενώ χαίρονται που έχει καταφέρει να πετύχει πάνω σ' αυτό που αγαπάει.


Η νέα της ζωή & ο γάμος
Όπως λέει και ο λαός «η ζωή συνεχίζεται...» και η Μπερέν Σαάτ το έκανε πράξη. Πάντα βαθιά μέσα της υπάρχει ο πρώτος της έρωτας, ο άντρας που την παρότρυνε να κάνει αυτό που αγαπάει και που φυσικά τη βοήθησε όσο κανένας άλλος. «Εγώ τον κρατάω μέσα μου. Τον βλέπω στα όνειρά μου. Κάθε μέρα μου είναι αφιερωμένη σ' εκείνον. Όλη αυτή η περιπέτεια και η υποκριτική ξεκίνησαν από εκείνον», έχει πει η ίδια. Πλέον στη ζωή της έχει μπει ένας άλλος άντρας, όμως. Η Μπερέν εδώ και δύο χρόνια διατηρεί δεσμό με τον διάσημο στην Τουρκία τραγουδιστή της ποπ Κενάν Ντοουλού, με τον οποίο μάλιστα ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Μπερέν Σαάτ: Μάθε τα πάντα για την πρωταγωνίστρια του Φατμαγκιούλ και Πειρασμός...




athensmagazine.gr  
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις