ΣΙΝΕ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα στον τελικό του Champion League!!!

Στόχο τρομοκρατικών οργανώσεων ενδέχεται να αποτελέσουν σύμφωνα με προειδοποιήσεις της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Δίωξης Εγκλήματος (BKA) οι διοργανώσεις που θα γίνουν...
σήμερα (21:45), έτσι ώστε οι λάτρεις του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική μετάδοση του τελικού του Champions League, αναφέρει σε δημοσίευμά του στην ηλεκτρονική του σελίδα το περιοδικό Spiegel.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ΒKA έχει ενδείξεις ότι ένοπλοι ισλαμιστές σχεδιάζουν να επιτεθούν σε δημόσιους χώρους όπου συγκεντρώνονται οι φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα του τελικού του Champions League ανάμεσα στις δύο γερμανικές ομάδες, την Μπάγερν Μονάχου και την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο επικεφαλής της BKA, Γιέργκ Ζίρκε, ενημέρωσε το υπουργείο Εσωτερικών για τα τρομοκρατικά σχέδια σε χθεσινή σύσκεψη που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με το Spiegel online.

Οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου που θα συμμετάσχουν σε τέτοιες διοργανώσεις σε ολόκληρη την Γερμανία θα πρέπει να αναμένουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις