ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Λεσβιακό φιλί στα Τρίκαλα, μήνυμα κατά του ρατσισμού!!! (pic)

Με αντι-συλλαλητήριο «απάντησαν» Τρικαλινοί πολίτες αλλά και άτομα προερχόμενα από τον Αριστερό χώρο Κοινοβουλευτικό και ...
Εξωκοινοβουλευτικό στη προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής 26 Μαΐου 2013, ανοιχτή συγκέντρωση της «Χρυσής Αυγής».

Στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία «Ρήγα Φεραίου» και υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, υπήρξαν συνθήματα και ομιλία κατά της «Χρυσής Αυγής», με τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου, να καλούν τους Τρικαλινούς «να γυρίσουν την πλάτη» στην «Χρυσή Αυγή», χαρακτηρίζοντάς την μεταξύ άλλων ως «μακρύ χέρι του κράτους και του κεφαλαίου που κάνει την βρώμικη δουλειά με παρακρατικές μεθόδους» και «παράνομη συμμορία».
Μέσα στη διαδήλωση δύο κορίτσια αποφάσισαν να δώσουν το δικό τους μήνυμα κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων- αγκάλιασαν η μία την άλλη και φιλήθηκαν.


koolnews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/107449/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%BE%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1#ixzz2UaNsOJXe kl ee milame dn blepete mprosta sas!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις