ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Zητείται υπάλληλος για να βλέπει όλη την ημέρα πορνό

Μια δουλειά που ενδεχομένως να ζήλευαν χιλιάδες λάτρεις του... Διαδικτύου προσφέρει εταιρεία ασφαλείας με έδρα την... Κίνα με το αντικείμενό της να είναι η παρακολούθηση και ο εντοπισμός πορνογραφικού υλικού και άλλου άσεμνου περιεχομένου.

Η εταιρεία Anquan Lianmeng που συνεργάζεται με το κινεζικό δημόσιο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gizmodo, είναι έτοιμη να προσφέρει 24.600 ευρώ το χρόνο σε έναν υπάλληλο ο οποίος θα «λιώνει» καθημερινά στο Διαδικτυακό πορνό.

Ο τίτλος της αγγελίας είναι «Ανώτερο στέλεχος εντοπισμού πορνογραφικού υλικού» και ο λόγος απλός: Στην Κίνα το πορνό στο διαδίκτυο λογοκρίνεται, οπότε, ουσιαστικά, ο «τυχερός» υπάλληλος θα βλέπει άπειρα βίντεο και πιθανότατα θα είναι και ο μοναδικός σε όλη την Κίνα.

Τα προσόντα που απαιτούνται είναι να είναι ο υποψήφιος ηλικίας μεταξύ 20 έως 35 ετών, να έχει πτυχίο, αλλά να έχει και... ισχυρή αίσθηση ευθύνης.

Η θέση περιλαμβάνει και μπόνους όπως δωρεάν φρούτα και γιαούρτι καθημερινά, αλλά και δωρεάν κλινικές εξετάσεις μια φορά το χρόνο.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις