ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Πανελλαδικές 2013 : Οδηγίες για το μηχανογραφικό!!!

Τελειώνει σε λίγες μέρες η αγωνία των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, η οποία θα γίνει –εκτός απροόπτου- την Παρασκευή.
Στις 12 Ιουλίου οι υποψήφιοι θα...

πρέπει να συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά τους, τα οποία θα υποβληθούν για τρίτη φορά φέτος ηλεκτρονικά στην διεύθυνση http://examsminedu.gov.gr



Διαβάστε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, για να μην την «πατήσετε»:
1.Να πάρετε τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας από το Λύκειο σας

2.Να πάρετε τον Γενικό Βαθμό Πρόσβασης, στον οποίο αναγράφονται οι βαθμοί των Πανελλαδικών μετά την προσαρμογή του προφορικού βαθμού στον γραπτό.

3.Να σιγουρευτείτε ότι το Μηχανογραφικό σας είναι συμπληρωμένο σωστά, γιατί μετά την οριστικοποίηση δεν μπορεί να γίνει ΚΑΜΙΑ μεταβολή.

4.Για όσους ανήκουν σε ειδική κατηγορία: Θα πρέπει να είναι έτοιμα τα δικαιολογητικά με ημερομηνία όχι μεταγενέστερη από την ημερομηνία υποβολής του Μηχανογραφικού. Τα δικαιολογητικά θα κατατεθούν αργότερα στην σχολή επιτυχίας, αλλά αυτό με την ημερομηνία είναι σημαντικό.

5.Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες στην σελίδα του υπουργείου πριν καταθέσετε το μηχανογραφικό. Μπορείτε να κάνετε όσους συνδυασμούς θέλετε χωρίς όμως να «πατήσετε» για οριστικοποίηση.

6. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν τελειώσετε την διαδικασία να κρατήσετε οπωσδήποτε αντίγραφο των όσων δηλώσατε.

Τα Νέα
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις