ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Τραγωδία χωρίς τέλος!!! Δεν ήταν 5 αλλά.. 6 τα θύματα στο Τροχαίο στον Αγ. Στέφανο!!!

Ανατριχίλα, πόνο, θλίψη και ένα τεράστιο «γιατί» είναι τα συναισθήματα που νιώθει κανείς όταν μαθαίνει τις νέες τραγικές πληροφορίες για το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο που στέρησε τη ζωή...
στα τέσσερα 16χρονα κορίτσια και στην 41χρονη μητέρα του ενός τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της νεκροψίας-νεκροτομής η μητέρα και οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου στο τροχαίο του Αγ. Στέφανου ήταν έγκυος στο πέμπτο της παιδί.

Η μητέρα που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στον Αγιο Στέφανο δεν είχε στο αίμα της αλκοόλ ή άλλες ουσίες γεγονός που ενισχύει την εκτίμηση των ειδικών της τροχαίας ότι πρέπει να έχασε τις αισθήσεις της από παθολογικά αίτια και για αυτό τον λόγο δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος του αυτοκινήτου στην άσφαλτο.

Τέσσερις αχώριστες φίλες, τέσσερα 16χρονα κορίτσια, η Μαρίνα, Κατερίνα, Σία και Μερίνη, αθλήτριες του βόλεϊ άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο τα χαράματα του Σαββάτου.

Μαζί τους, η 41χρονη οδηγός, μητέρα της μίας κοπέλας, η οποία είχε αναλάβει να τις επιστρέψει σπίτι μετά το πάρτι στο οποίο είχαν διασκεδάσει στον Αγιο Στέφανο. Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Αγίου Στεφάνου και της Ανοιξης, αλλά και ο κόσμος του βόλεϊ που θρηνεί για τον χαμό των τεσσάρων ταλέντων που χάθηκαν τόσο νωρίς…

Η Κατερίνα Παρίση, η Σία Καραστεργίου, η Μαρίνα Πρίφτη, η Μερίνη Σταυρουλάκη ήταν συνομήλικες και «κολλητές» φίλες. Τις ένωνε η αγάπη τους για το βόλεϊ, αλλά και τα κοινά τους μέρη στην περιοχή, όπου σύχναζαν. Εκτός από τη Σία που φοιτούσε στο Λύκειο της Ανοιξης, οι τρεις πήγαιναν στο σχολείο του Αγίου Στεφάνου. Την περασμένη Παρασκευή, ανήμερα της ανακοίνωσης της βαθμολογίας των Πανελληνίων, φίλοι τους από το σχολείο διοργάνωσαν πάρτι σε ένα κτήμα της περιοχής, παρουσία μάλιστα γονιών που είχαν και την ευθύνη των καλεσμένων. Και τα τέσσερα 16χρονα κορίτσια ήταν προσκεκλημένα και πήγαν στη γιορτή των συμμαθητών τους. Μάλιστα, οι τρεις από τις τέσσερις είχαν κανονίσει να διανυκτερεύσουν μαζί στο σπίτι της Κατερίνας.

fimes.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις