ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 63-52 με όργια Αναστόπουλου! Η στιγμή που καίει διαιτητή και Γιαννακόπουλο!!!

Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό που νίκησε με 63-52 τον Ολυμπιακό και έκανε το 2-0 στην σειρά των τελικών της Α1 Μπάσκετ. Οι διαιτητές Αναστόπουλος και δευτερευόντως Πηλοίδης έκαναν πολλά και καθοριστικά λάθη σε βάρος των ερυθρόλευκων ιδιαίτερα στην... τέταρτη περίοδο με αποκορύφωμα τον μη καταλογισμό διπόντου του Χάινς εντός του χρόνου των 24 δευτερολέπτων 2.55 πριν το τέλος του αγώνα και ενώ η διαφορά ήταν στους επτά πόντους. Το βασικό είναι όμως ότι επέτρεψαν σε Γκιστ (κυρίως) και Λάσμε να τελειώσουν το παιχνίδι ενώ πρέπει να έκαναν περί τα 10 φάουλ ο καθένας

Ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των ανδρών έκανε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε με 63-52 του Ολυμπιακού, στον δεύτερο τελικό της Α1 Μπάσκετ.

Το επόμενο ματς θα γίνει την Τετάρτη (21:00) στο ΣΕΦ και με νίκη ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει τον τίτλο με «sweep».

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 29-31, 53-45, 63-52

Η στιγμή που καίει τον διαιτητή Αναστόπουλο: "Τι έχεις πάθει σήμερα;"


Πολλά παράπονα από τις αποφάσεις των διαιτητών στο δεύτερο ημίχρονο του τελικού με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος καταγγέλλει μια συνομιλία του Διαμαντίδη με τον διαιτητή, Παναγιώτη Αναστόπουλο.
Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι ισχυρίζονται ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού απευθυνόμενος στον εν λόγω ρέφερι στο 24':40 του αγώνα, του είπε "Τι έχεις πάθει σήμερα;" και στη συνέχεια ο Αναστόπουλος χρέωσε με τεχνική ποινή τον Πέρο Αντιτς.

Παράλληλα, φωνάζουν για το καλάθι του Χάινς που δεν μέτρησε (ως εκπρόθεσμο), ενώ το σκορ ήταν 58-50, αλλά και για φάουλ που δεν δόθηκαν στον Βασίλη Σπανούλη, όσο το ματς ακόμα "παιζόταν".
Οσον αφορά την καθυστερημένη είσοδο της διαιτητικής τριάδας με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο κομισάριος του αγώνα, Καρούσης, δέχθηκε επίθεση, αλλά παραμένει αδιευκρίνιστο από ποιους.


Καίει Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνα!!!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπήκε στα αποδυτήρια και απείλησε τον Γιάννη Φούφη, σύμφωνα με όσα έγραψαν οι διαιτητές στο Φύλλο Αγώνα.

Δύο έγγραφες επιπλήξεις είχε ο Παναθηναικός για κροτίδες και καπνογόνα ενώ γράφτηκε επίσης ότι ο πρόεδρος του Παναθηναικού Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπούκαρε στα αποδυτήρια με τρεις οπαδούς και απείλησε τον διαιτητή κ. Φούφη λέγοντάς του ότι "δεν θα φύγεις από εδώ".

blog.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις