ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Στο σφυρί ιστορικό ξενοδοχείο. Πόσα χρωστάει

Ένα από τα πλέον ιστορικά ξενοδοχεία της Καλαμάτας, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, οδηγείται στις 26 Ιουνίου προς... πλειστηριασμό, λόγω οφειλών του προς το ΙΚΑ, για να πληρωθούν καθυστερούμενες εισφορές ύψους 1.260.894,66 ευρώ πλέον προσθέτων τελών εξόδων εκτελέσεως κ.λπ.

Ο πλειστηριασμός θα διενεργηθεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο συνήθη τόπο δημοσίων αναγκαστικών πλειστηριασμών του Δήμου Καλαμάτας, δηλαδή στο Ειρηνοδικείο Καλαμάτας, ενώπιον του επί του πλειστηριασμού ορισθέντος υπαλλήλου.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τη διαδικασία, κανένας δε γίνεται δεκτός προς πλειοδοσία εάν δεν καταθέσει στον υπάλληλο του πλειστηριασμού, σε μετρητά χρήματα ή με εγγυητική επιστολή τράπεζας, διάρκειας τουλάχιστον εντός μηνός ή με επιταγή που έχει εκδοθεί από τράπεζα ή άλλο πιστωτικό ίδρυμα, εγγυοδοσία ίση προς την τιμή της πρώτης προσφοράς.

Η κατακύρωση θα γίνει σ’ αυτόν που θα προσφέρει τα περισσότερα όπως οι νόμοι ορίζουν. Το κτήριο εκτιμήθηκε 7.000.000 ευρώ και η πρώτη προσφορά ΙΚΑ είναι 4.500.000 ευρώ.

fimes.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις