ΣΙΝΕ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Γιατί παραιτήθηκε η Σοφία Βούλτεψη απο υφυπουργός Υγείας;

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη αρνήθηκε να αναλάβει τη θέση της Υφυπουργού Υγείας στη νέα κυβέρνηση, και ο λόγος της άρνησης της είναι ο... νέος υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Οταν ανακοινώθηκε στην κ. Βούλτεψη ότι θα είναι η νέα υφυπουργός Υγείας μετά από τηλεφώνημα του Δημήτρη Σταμάτη, η πρώτη ερώτηση της βουλευτή της ΝΔ ήταν ποιος θα είναι ο προϊστάμενος της. Στο άκουσμα του ονόματος του Αδωνι Γεωργιάδη, η κ. Βούλτεψη απάντησε αρνητικά, λέγοντας πως δεν έχει πρόβλημα με την θέση της υφυπουργού και να είναι υφισταμένη οποιουδήποτε άλλου εκτός του κ. Γεωργιάδη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο λόγος σύμφωνα με την real, είναι πως η κ. Βούλτεψη διαφωνούσε με την υπουργοποίηση πρώην στελεχών του ΛΑ.ΟΣ τονίζοντας πως θα «έριχνε λάδι στη φωτιά» μετά και τους κακούς επικοινωνιακούς χειρισμούς που έχουν χρεωθεί στη Συγγρού για το «λουκέτο» της ΕΡΤ.

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις