ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΓΟΥΛΙΑΝΟΣ ΤΕΡΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΔΥΤΗ!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΣ Κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΙΣΤΑΣ!!!
Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα σε όλο το παγκόσμιο πληθυσμό αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της τερατογέννεσης σε ανθρώπους και σε...

ζώα. Είναι η μόλυνση της ατμόσφαιρας τα χημικά απόβλητα που δημιουργούν αυτές τις τερατογεννέσεις: Ειναι η Αιμομιξία μεταξύ συγγενών? Εχουμε διάφορα παραδείγματα με αποδείξεις που έχουν συμβεί σε διάφορα κράτη ακόμη και στην χώρα μας, δυστυχώς.

Το Volcano Times σε αποκλειστική έρευνα, παρουσίασε τον γουλιανό μήκους 2,80 μέτρων και βάρους 180 κιλών που αλιεύτηκε το 2002 στην τεχνητή λίμνη Πολυφήτου της Κοζάνης.Φημολογείται οτι ο Γουλιανός κατασπάραξε τον έναν από τους δύο δύτες που είχαν καταδυθεί στο βυθό να ελέγξουν γιά τυχόν ρήγματα από τον σεισμό πού είχε σημειωθεί στην πόλη μας. Οι επιστήμονες δεν το επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και το διαψεύδουν.
Ο ιχθυολόγος κος Στέλιος Πάπιστας που ασχολήθηκε με το θέμα είπε: "Δέν μπορούμε να το διαψεύσουμε"Και ο γιγάντιος γουλιανός φιγουράρει στο μουσείο της Φυσικής ιστορίας Κοζάνης,βαλσαμωμένος ανάμεσα σε άλλες τερατογεννέσεις. Μοσχάρια με δύο κεφάλια,πρόβατα με δύο κεφάλια ή με ένα κεφάλι και δύο σώματα βαλσαμωμένα,μαρτυρούν γιά κάτι αδιόρατο στην αρχαία λίμνη του Αλιάκμονα ποταμού έπεφταν κάθε λογής χημικά απόβλητα, όπως αμίαντος, μόλυβδος κ.α.

Αναφορικά με τον άνθρωπο όμως και τουλάχιστον εμάς τους Ελληνες απαγορεύεται ο γάμος μεταξύ στενών συγγενών γιατί όπως έχει εμπράκτως αποδειχθεί οδηγούν σε τερατογεννέσεις. Σε περιπτώσεις αιμομιξίας μπορεί να γεννηθούν ακόμη και παιδιά με λέπια.Ενα τέτοιο παιδί όπως η γοργόνα του Μέγα Αλέξανδρου γεννήθηκε στην Λαμία το 1984 από αιμομιξία πατέρα κόρης,αλλά ευτυχώς δεν έζησε το παιδί. Το 1986 Πομάκα στην Ξάνθη γέννησε μωρό τέρας με δυο κεφάλια.


Το ένα κανονικό και το άλλο κεφάλι στην περιοχή του γλουτού. Είχε δυο θηλυκά γεννητικά όργανα και δύο όργανα αρσενικά. Το 1987 μία γυναίκα στην Σαγκάη έβγαλε κέρατα στο μέτωπο της σε ηλικία 88 ετών. Στις 29/6/2004 το BBC μετέδωσε είδηση που δημοσιεύτηκε σε ιρανική εφημερίδα,ότι η γυναίκα στο Ιράν γέννησε βρέφος τερατόμορφο που έμοιαζε με βάτραχο.Το βρέφος έιχε ανθρώπινα χαραχτηριστικά γλώσσα βατράχου και δάχτυλα ανθρώπινα
Σε λίμνη της Ρωσίας βρέθηκε νεκρό πλάσμα με απίστευτη ομοιότητα με γοργόνα. Χαραχτηριστική είναι επίσης η περίπτωση ενός βρέφους γένους θηλυκού που γεννήθηκε με ενωμένα πόδια από τους γοφούς μέχρι κάτω (σάν μία μικρή γοργόνα) χειρουργήθηκε με επιτυχία απο εξειδικευμένους χειρουργούς. Το κοριτσάκι αυτό είχε την ευτυχία να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του φυσιολογικά. Οι επιστήμονες συνεχίζουν τις έρευνες αλλά υπάρχουν ερωτηματικά αναπάντητα γιατί κάθε περίπτωση τερατογέννεσης είναι ιδιάζουσα και μπορεί να προέρχεται απο διαφορετικά άιτια,ακόμα κληρονομικότητας.
Είτε σε ανθρώπους όμως είτε σε ζώα,δυστυχώς, ή τερατογέννεση έιναι υπαρκτή καί είναι θλιβερό όταν συμβαίνει όποια καί άν είναι η αιτία : κληρονομικότητα,αιμομιξία,μόλυνση από χημικά απόβλητα ή μόλυνση γενικώς της ατμόσφαιρας (φαινόμενο του θερμοκηπίου).
Σήμερα οι αεροψεκασμοί όσο καί εάν προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν επηρεάζουν μελέτες έχουν δείξει το αντίθετο,ίσως μελλοντικά οι τερατογεννέσεις να αποτελούν σύνηθες φαινόμενο.
Αυτά συμβάινουν στην Ελλάδα άς προσπαθούν να τα αποκρύψουν.
volcanotimes

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις