ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

«Οπαδοί της Νίκης, μην έρθετε στο γήπεδο»!!! Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου...

Να μην προσέλθουν στο γήπεδο καλεί τους οπαδούς της Νίκης Βόλου η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια στην... αναμέτρηση (05/06) μεταξύ των δύο ομάδων για την 2η αγωνιστική των play offs ανόδου της Football League.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φιλάθλους της για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους στον αυριανό αγώνα ότι:

Εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται μέχρι και την έναρξη του αγώνα από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα εκδοτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (1η & 2η πεζογέφυρα).

Για την αποφυγή επεισοδίων παρακαλούμε πολύ τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο γήπεδο από την περιφερειακή οδό και όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Στα πλαίσια των μέτρων ασφαλείας και σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει 300 άτομα προσωπικό ασφαλείας από δύο εταιρείες Security για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή επεισοδίων που πιθανόν θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν για λόγους προβοκάτσιας ανεγκέφαλοι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Καλούμε τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου να σεβαστούν την απόφαση, να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση και να μην προσπαθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο να προσέλθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η παραμικρή προσπάθεια δημιουργίας πυρήνα θα αποτραπεί και συγχρόνως θα κατατεθούν μηνύσεις προς κάθε κατεύθυνση σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο.

Ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, πάντα σε φίλαθλα πλαίσια, και να κερδίσει ο Ολυμπιακός Βόλου».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις