ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Καρέ καρέ η στιγμή της αδιαθεσίας του Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ (pics&vid)

«Συγγνώμη δεν νιώθω καλά, πρέπει νακάτσω για δύο λεπτά», είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και κατέβηκε από το βήμα του 9ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στο κλειστό γήπεδο του...
Ταε Κβον Ντο, λίγο πριν τις 21.00, προκαλώντας ανησυχία στους συνέδρους που παρακολουθούσαν την ομιλία του.

Αμέσως έτρεξαν κοντά του η σύζυγός του, γιατροί και συνεργάτες, προσφέροντάς του ζάχαρη και πορτοκαλάδα. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών από τους παριστάμενους γιατρούς του ΕΚΑΒ και την άδεια που του παρείχαν, ο πρωθυπουργός συνέχισε την ομιλία του ξεκινώντας με τη φράση: «Στους αγώνες μένουμε πάντα όρθιοι - Δεν πέφτουμε ποτέ» ενώ έκλεισε την ομιλία του με τη φράση «Τελειώνω γιατί κι εγώ ακόμα το παράκανα».

O πρωθυπουργός εδώ και τέσσερις ημέρες ταλαιπωρείται από ίωση γαστρεντερίτιδας και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε γιατί δεν βρήκε ευκαιρία να ξεκουραστεί ενώ στο συνέδριο ήλθε κατευθείαν από την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρονται τα εξής: «Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς την τελευταία εβδομάδα ταλαιπωρείται από ιογενή γαστρεντερίτιδα. Η ίωση, σε συνδυασμό με το επιβαρυμένο του πρόγραμμα, είχε ως αποτέλεσμα να αισθανθεί προσωρινή αδιαθεσία στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και να διακόψει την ομιλία του για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε την ομιλία του και επέστρεψε στην οικία του».

















blog.gr


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: