ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Πασίγνωστη Ελληνίδα κριτής reality μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών!!!

Mυαλό δεν έβαλε!!!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η πρώην κριτής του X Factor εμπλέκεται σε εμπόριο ναρκωτικών.
Μπορεί η... Tulisa Contostavlos να πέρασε από τον εφιάλτη των ναρκωτικών και να πάσχισε να βγει και πάλι όρθια, όμως τελικά μυαλό δεν έβαλε.

Δημοσιογράφος της εφημερίδας Sun προσέγγισε την Tulisa Contostavlos χωρίς να της αποκαλύψει την ταυτότητά του και της ζήτησε αν μπορεί να του βρει ναρκωτικά. 
Εκείνη του περηφανεύτηκε ότι μπορεί να βρει ότι ναρκωτικό θέλει και ότι θα φρόντιζε για να του δώσει αυτό που ζητούσε.

«Οι μισοί άνθρωποι που βρίσκονται στην ατζέντα μου πουλάνε ναρκωτικά. Φυσικά μπορώ να σου βρω ότι θες. Οι μισοί από όσους γνωρίζω είναι έμποροι ναρκωτικών», είπε η Tulisa Contostavlos στο δημοσιογράφο, αποκαλύπτοντάς του ότι ο κολλητός της N – Dubz είναι ο μεγαλύτερος έμπορος κοκαΐνης.

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα ο φίλος της Tulisa Contostavlos, Mike GLC πούλησε στον δημοσιογράφο κοκαΐνη αξίας 800 βρετανικών λιρών, μετά από μήνυμα που του έστειλε στο κινητό του η τραγουδίστρια για να κάνει το deal.
Για κακή του τύχη, ο κολλητός της Tulisa Contostavlos φαίνεται σε φωτογραφίες να δίνει στον δημοσιογράφο μια ποσότητα κοκαΐνης και να μετρά τα χρήματα που του δίνει, ενώ η Tulisa ηχογραφήθηκε κρυφά να λέει ότι παρά το γεγονός ότι δεν κάνει η ίδια κοκαΐνη έχει τους ανθρώπους που μπορούν να της προμηθεύσουν ποσότητες για άλλους.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις