ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

120 προσλήψεις από την ΕΥΔΑΠ. Προκήρυξη

Aπό στιγμή σε στιγμή αναμένεται η πρόσληψη 120 καταμετρητών και εργατών στην ΕΥΔΑΠ, καθώς σύμφωνα με τα αρμόδια στελέχη του... ΑΣΕΠ η προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ θα ξεκινήσει άμεσα και θα έχει δεκαήμερη προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

Όσοι προσληφθούν θα εργαστούν για οκτώ μήνες. Αναλυτικά οι θέσεις της προκήρυξης ΕΥΔΑΠ κατανέμονται ως εξής:
-πενήντα (50) άτομα κατηγορίας ΔΕ Καταμετρητές
-εβδομήντα (70) άτομα κατηγορίας ΥΕ Εργάτες.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις της προκήρυξης ΕΥΔΑΠ θα πρέπει να διαθέτουν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλο ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας. Για τις θέσεις των εργατών οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Οι θέσεις εργατών αφορούν στην εκτέλεση εργασιών χειρωνακτικής φύσης, όπως ενδεικτικά είναι η διάνοιξη χανδάκων σε μόνιμα υγρό περιβάλλον σε μεγάλο βάθος με χειρωνακτικά μέσα (λ.χ. φτυάρι, κασμά κ.τ.λ.), η χρήση κομπρεσέρ, οι επισκευαστικές εργασίες μετά τη διάνοιξη ρεόντων λυμάτων, οι φορτοεκφορτώσεις βαρέων υλικών, η (ατομική) κάθοδος σε χώρους λυμάτων με αναθυμιάσεις. Τα όριο για τους υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κυμαίνεται μεταξύ 21ου και 35ου έτους, ενώ για την Υποχρεωτική Εκπαίδευση το όριο ξεκινά από τα 19 και φτάνει μέχρι τα 50 έτη.

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις