ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ένα σουτιέν που… υπακούει στο… χειροκρότημα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το όνειρο κάθε άντρα κατόρθωσε να υλοποιήσει ένας σχεδιαστής από το Σαν Φρανσίσκο! Ο Randy Sarafan, δημιούργησε ένα στηθόδεσμο, ο οποίος λύνεται και ...
απλά υπακούοντας στον θόρυβο από…παλαμάκια! Ο καινοτόμος εφευρέτης, δήλωσε πως εμπνεύστηκε από τα περίεργα, hi-tech σουτιέν που υπάρχουν στα παζάρια της Συρίας! «Από την πρώτη φορά που διάβασα για τις σειρές εσωρούχων που υπάρχουν στη Συρία μου κινήθηκε το ενδιαφέρον. Στη Δύση συχνά σκεφτόμαστε τις κουλτούρες του αραβικού κόσμου ως καταπιεσμένες, όμως στην πραγματικότητα είναι πολύ μπροστά σε αυτόν τον τομέα» είπε στη ιστοσελίδα instructables.com.

Το «μαγικό» σουτιέν έχει ενσωματωμένο έναν ηλεκτρομαγνήτη και λειτουργεί με μπαταρία. Ο ηλεκτρομαγνήτης συνδέεται με το κούμπωμα του σουτιέν και και ενεργοποιείται με τον ήχο. Σύμφωνα με τον δημιουργό του, θα μπορούσε να βοηθήσει ασθενείς που πάσχουν από αρθρίτιδα ή από κάποια άλλη πάθηση.

Ο μηχανισμός σύμφωνα με τον Sarafan είναι απλός και εφαρμόζεται σε κάθε σουτιέν. Έχει δημιουργηθεί μάλιστα μια ιστοσελίδα στην οποία υπάρχουν οδηγίες κατασκευής του στηθόδεσμου για όποιον επιθυμεί να επιχειρήσει να τον φτιάξει.

Φανταστείτε τι θα μπορούσε να συμβεί σε μια θεατρική παράσταση ή σε ένα νυχτερινό κέντρο!


paraskhnio.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις