ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ: Το ακούσαμε κι αυτό! Για το κυκλοφοριακό φταιν οι γυναίκες οδηγοί, δήλωσε ο Πάλλης

Τα όσα καταπληκτικά είπε στη μεσημεριανή εκπομπή του START o υπεύθυνος της Επιτροπής Κυκλοφορίας, Αλ. Πάλλης, χρήζουν (προφανώς) επιστημονικής μελέτης.

Το πρόβλημα της έλλειψης... χώρων στάθμευσης στην πόλη ταλανίζει επί χρόνια την Κέρκυρα. Αυτό είναι γνωστό. Κατά καιρούς έχουν κατατεθεί προτάσεις και έχουν γίνει συζητήσεις για την επίλυση του προβλήματος, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να βρεθεί μια λύση.
Εκείνο που δεν ήταν μέχρι σήμερα γνωστό ήταν οι απόψεις της Επιτροπής Κυκλοφορίας, εκφρασμένες από το μέλος αυτής κ. Αλέξανδρο Πάλλη, ο οποίος μίλησε στην μεσημεριανή εκπομπή του START για την επίλυση του προβλήματος του μποτιλιαρίσματος στην πόλη της Κέρκυρας και ειδικότερα στα σημεία αιχμής (τις δύο πλατείες και τους πέριξ δρόμους).
Ο κ. Πάλλης, ούτε λίγο ούτε πολύ, εξέφρασε την άποψη ότι μεγάλο φόρτο στην κυκλοφορία της πόλης επιφέρουν οι γυναίκες οδηγοί, που δεν ξέρουν να οδηγούν (sic) και διπλοπαρκάρουν με συνέπεια να δημιουργούν πρόβλημα.
Στην ερώτηση της δημοσιογράφου Λ. Σιμάτη "Μα τι λέτε κύριε Πάλλη", επέμεινε προσθέτοντας ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων οι οδηγοί είναι και νέες κοπέλες!!!
Επίσης, κατά τον κ. Πάλλη, μεγάλο πρόβλημα δημιουργούν και οι οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων (εδώ πρόσθεσε ότι δεν μιλά για όλους αλλά για μερικούς), που παρκάρουν τα λεωφορεία τους και φεύγουν για καφέ...
Πολύ ωραία! Μετά την επιστημονική μελέτη για την επίλυση του κυκλοφοριακού μπορούμε να είμαστε ήσυχοι. Αρκεί να αδειάσουμε την Κέρκυρα από γυναίκες οδηγούς (όλες και ειδικά τις νέες) και τους οδηγούς λεωφορείων (μερικούς, αυτούς που πάνε για καφέδες) και καθαρίσαμε.
Και πέραν του αστείου του πράγματος.
Προφανώς και θα πρέπει να παρέμβει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος (αφού ο κ. Πάλλης δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο, ούτε του αιρετού ούτε του υπαλλήλου) για το θέμα. Γιατί με τις δηλώσεις του τελευταίου διαστήματος, στελεχών του Δήμου Κέρκυρας, μια για την κυκλοφορία, μια για τα σκουπίδια και όσα άλλα φαιδρά γελά κι ο κάθε πικραμένος...

kerkyra.net

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις