ΣΙΝΕ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Όχι… αυτήν τη φορά δεν είναι τέρας… αλλά ένας ήρωας!!!

Επέστρεψε με νέο πρόσωπο η ηρωίδα σκύλος των Φιλιππίνων.
Έσωσε δύο παιδιά από βέβαιο τροχαίο αλλά χρειάστηκε πλαστική επέμβαση.
Η μοτοσικλέτα κατευθυνόταν με ταχύτητα προς δύο κοριτσάκια. Το ατύχημα ήταν... βέβαιο. Όμως η μικρόσωμη, ημίαιμη σκυλίτσα, Κεμπάνγκ αψήφησε τον κίνδυνο πήδηξε πάνω στη μοτοσικλέτα και αναχαίτισε την πορεία της σώζοντας την κόρη και την ανιψιά του αφεντικού της.

Αυτό συνέβη πριν από δύο χρόνια στις Φιλιππίνες και η ηρωίδα σκύλος στην προσπάθειά της να σώσει τα παιδιά υπέστη σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο. Επί της ουσίας έχασε τη μύτη και την άνω γνάθο της. Προ ημερών επέστρεψε σπίτι της έπειτα από πλαστική επέμβαση και ιατρική παρακολούθηση οκτώ μηνών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ηρωική της πράξη έκανε το γύρο του κόσμου και οι ιδιοκτήτες της κατάφεραν να συγκεντρώσουν το απαραίτητο για τη χειρουργική επέμβαση ποσό χάρις σε δωρεές ανθρώπων από όλο τον κόσμο κυρίως μέσω Facebook και Twitter. Συγκέντρωσαν συνολικά 27.000 δολάρια. Σήμερα στην πόλη Ζαμποάνγκα των Φιλιππίνων θα πραγματοποιηθεί παρέλαση προς τιμή της Κεμπάνγκ. Ο κτηνίατρος που συνόδευσε τη σκυλίτσα στις ΗΠΑ είπε ότι κατάφεραν να συγκεντρώσουν δωρεές από 45 χώρες. “Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των Φιλιππίνων που ένα σκυλί κατάφερε να ευαισθητοποιήσει τόσο κόσμο”, είπε ο κτηνίατρος.
aneksigita-fainomena
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις