ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου από τον ΕΦΕΤ, λόγω ανίχνευσης υδραργύρου

Την ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου λόγω ανίχνευσης υδράργυρου, ανακοίνωσε ο ΕΦΕΤ, μετά από.. 
δειγματοληπτικό έλεγχο.

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος "Επίσημος έλεγχος για την παρακολούθηση των επιπέδων βαρέων μετάλλων και ανόργανου κασσίτερου στα τρόφιμα", μετά τη διενέργεια δειγματοληψίας κατεψυγμένου γαλέου και σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Ιωαννίνων του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε την υπέρβαση των νομοθετημένων μεγίστων ορίων για τον υδράργυρο.

Πρόκειται για το προϊόν «ΓΑΛΕΟΣ ΦΕΤΑ, ΓΟΓΓΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε» με αριθμό παρτίδας 3812D, ημερομηνία αλιείας 09/12 και ημερομηνία λήξης 09/14, το οποίο διακινήθηκε από την επιχείρηση ΓΟΓΓΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε., στο 2ο χλμ. Εθν. Πέλεκα-Αλεπού, ΔΕΗ, στην Κέρκυρα και από το υποκατάστημα στο 1ο χλμ. της Περιφερειακής Οδού Ιωαννίνων-Πεδινής, στα Ιωάννινα και το οποίο, σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ κρίθηκε μη ασφαλές.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση – απόσυρση του συνόλου του εν λόγω προϊόντος από την επιχείρηση και καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσουν.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις