ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό Βόλου ο γρεβενιώτης Νίκος Ντινόπουλος!!!

Υπέγραψε και ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετεγγραφή του 17χρονου επιθετικού των Γρεβενά Αεράτα Νίκου Ντινόπουλου στον Ολυμπιακό Βόλου.
Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια ακόμα μεγάλη επιτυχία της ...

γρεβενιώτικης ομάδας που πιστώνεται και πάλι στα θετικά του Νίκου Μπαλοδήμου και της άριστης δουλειάς που κάνει εδώ και 20 χρόνια με τους πιτσιρικάδες των Γρεβενών.
Ο έμπειρος τεχνικός που «πόνταρε» στο ταλέντο του Ντινόπουλου, αφού τον χρησιμοποίησε στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας από ηλικία 14 ετών, δικαιώθηκε για μια ακόμη φορά και η ικανοποίηση του ήταν έκδηλη, όταν η οικογένεια του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του και του εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη για όσα πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια στο Νίκο. Μάλιστα ο Νίκος Μπαλοδήμος, παρόλο που ο ποδοσφαιριστής είχε προβλήματα τραυματισμών τη φετινή χρονιά, τον χρησιμοποίησε αρκετές φορές στη Δ΄Εθνική. Είναι χαρακτηριστικό του Αρχηγού, ότι δίνει μεγαλύτερη σημασία στην ανέλιξη των ποδοσφαιριστών του, παρά στο γεγονός του υποβιβασμού της ομάδας.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και ο Σειρηνιώτης τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Βαζάκας για το Νίκο Ντινόπουλο. «Γνωρίζω τη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στα Γρεβενά Αεράτα και είναι στο χέρι του Νίκου να κάνει το μεγάλο μπαμ στις επαγγελματικές κατηγορίες».
Σημειώνουμε ότι ο Ντινόπουλος πέρασε με ευκολία τα εργομετρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε και τα εύσημα φυσικά ανήκουν και στο Γιάννη Σαμαρά, γυμναστή των Γρεβενά Αεράτα.


Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε στο Νίκο κάθε επιτυχία, να παραμείνει προσγειωμένος και να πετύχει τους στόχους του.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η επιτυχια πιστωνεται στον προπονητη των Γρεβενα Αερατα που τον βαζει να αγωνιζεται απο μικρη ηλικια κτλ

Αυτη η βλακεια ομως του προπονητη που δεν ηθελε αλλο σεντερ φορ

εριξε φετος την ομαδα με πανηγυρικο τροπο
[τελευταια θεση στο πρωταθλημα!!]

Δημοφιλείς αναρτήσεις